[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Szégyen. Ez a Taser ( na meg a sok fánk :p ) jó puhánnyá teszi a rendőröket, nélküle még egy ilyen szarkupaccal se bírnak el ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Benson elnök másodszor is indul. Komolyan miért kell ezt a szenilis vénembert erőltetni? Értem én, hogy könnyen befolyásolható, de a demokratáknál már ennyire kiveszett az ambíció, hogy valaki még induljon?

A halottak szavazataira apellálnak megint, hisz legutóbb is velük sikerült nyerni, erre kiváló jelölt egy félhalott!

(Közben Trump se lett ám fiatalabb, hajrá gerontokrácia!)

Hiába erőlteted, a levélszavazás úgy jó ahogy van!

se amp linket, de blikket fehér ember nem nyit meg, de ügyes próbálkozás, végre megfejtetted miért veszítetek folyton a kormányerők számos súlyos hibája ellenére!

tul_buta.jpg

se amp linket, de blikket fehér ember nem nyit meg, de ügyes próbálkozás, végre megfejtetted miért veszítetek folyton a kormányerők számos súlyos hibája ellenére!

tul_buta.jpg
Köszönöm a képet, amennyit vitatkozunk egymással, nem gondoltam volna, hogy az általam tamogatott pártot is felapplikálod! Igazán nagylelkű gesztus! (Vitam aeternam, ingyen sör)

Ahogy az ellenzéket is betiltotta.

No, ilyen egy demokratikus jogállam brüsszel szerint.. jól tekintsétek meg honfitársaim... ezért az elnökért, ezért az államért fogunk fagyoskodni télen és elbúcsúzni az eddigi megszokott életszínvonaltól.

Felzárkózik a demenshez :D
Oh, o szerintem sosem volt feleannyira sem okos, mint Joe bacsi. Harris egy prosecutor volt - egy ugyesz, ami itt a legutolso, legundoritobb, leggerinctelenebb karaktert igenylo munkakorok egyike, szo szerint masok hullajan masznak elore, szerintem minimum 20-25% lehet az artatlanul beterrorizaltak szama, akik inkabb vadalkuval elkerulik a pert, hiaba nem csinaltak semmit... a 99% ugyeszi atlagot (sikeresseg) Sztalin is megirigyelne toluk.

Ahogy az ellenzéket is betiltotta.

No, ilyen egy demokratikus jogállam brüsszel szerint.. jól tekintsétek meg honfitársaim... ezért az elnökért, ezért az államért fogunk fagyoskodni télen és elbúcsúzni az eddigi megszokott életszínvonaltól.

Ne felejtsük ki a yenki fegyvergyártó cégeket,őket is szponzoráljuk rendesen.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Szégyen. Ez a Taser ( na meg a sok fánk :p ) jó puhánnyá teszi a rendőröket, nélküle még egy ilyen szarkupaccal se bírnak el ...

Biztos elég egy helikopter egy "keményen bepipázott nigger" lerakásához? Legközekebb egy A-10 géppárt kellene küldeni. :)