Háborús, történelmi és hadtörténelmi témájú filmek

Köszi. Felirat vagy szinkron nélkül lőhetem :)

Angol felirat mindenhez van. Amúgy a nézők nem sokra értékelték.
Valóban felemás érzéseim vannak. Kicsit, mintha elnagyoltak volna benne ezt-azt.
De valószínűleg azért is, mert nem teljesen vagyok képen az 1820as évek orosz történelmével, így nem mindig tudtam
ki,melyik csapatban játszik.
Az egyenruhák egyébként parádésak.

Höhö. Hö. Höhöhö ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Elvileg most pénteken jön ki.
Netflix. All Quiet on the Western Front
FezPB9dXwAAp7lv

Elvileg most pénteken jön ki.
Netflix. All Quiet on the Western Front
FezPB9dXwAAp7lv
Na erre kiváncsi leszek, nem is olyan rég olvastam pár Erich Maria Remarque kötetet, mind jó sztori remekül megírva de a végükkel valahogy mindíg hiány éreztem volt. A filmnek alapul szolgáló 'Nyugaton a helyzet változatlan' kötet is kurva nyomasztó, de mégis nehéz letenni. A vége meg... na nem szpojlerezek.
Jobban belegondolva már az '1917' is sokat koppintott belőle.

• Tetszik
Reactions: Fundin
Na erre kiváncsi leszek, nem is olyan rég olvastam pár Erich Maria Remarque kötetet, mind jó sztori remekül megírva de a végükkel valahogy mindíg hiány éreztem volt. A filmnek alapul szolgáló 'Nyugaton a helyzet változatlan' kötet is kurva nyomasztó, de mégis nehéz letenni. A vége meg... na nem szpojlerezek.
Valóban fantasztikus író.
Nyomasztó... hát nem véletlenül lett pacifista és antifasiszta. Az 1.vh-ban jómaga is súlyosan megsebesült.
Nem tudom, hogy láttad-e, de itt az 1930-as és az 1979-es változat is:

Nyomasztó... hát nem véletlenül lett pacifista és antifasiszta. Az 1.vh-ban jómaga is súlyosan megsebesült.

Tènyleg az! Nem láttam a filmeket, mondjuk a régi filmek eleve kevésbé hoznak lázba egy-két kivétel persze van.
Aztán meg a könyves adaptációk csak igen ritkán hozzák a színvonalat. Öszintén, most is leginkább a látványra leszek kiváncsi, mert a mai csúcstechnika tényleg lenyűgöző tud lenni, a történet meg ugye már nem ismeretlen.
Mondjuk a 'Hiába futsz' azt biztos megnézném már csak az akkori autók-autóversenyek miatt..

Csak német, vagy magyar (igazi magyar) világháborús filmet nézek.
Sztálingrád
Das Boot
Szürke senkik
Unsere mutters

• Tetszik
Reactions: Kurfürst

Dolfi is.

Biztos néger lessz a főszereplő.

Csak német, vagy magyar (igazi magyar) világháborús filmet nézek.
Sztálingrád
Das Boot
Szürke senkik
Unsere mutters
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen kultúr-sznob vagy... :)
De jó hir! Úgy nézem a Németek csinálják a filmet a Netflix csak a promoter.

A Cristofer Nolan féle Dunkirket se nézted meg?

Tènyleg az! Nem láttam a filmeket, mondjuk a régi filmek eleve kevésbé hoznak lázba egy-két kivétel persze van.
Aztán meg a könyves adaptációk csak igen ritkán hozzák a színvonalat. Öszintén, most is leginkább a látványra leszek kiváncsi, mert a mai csúcstechnika tényleg lenyűgöző tud lenni, a történet meg ugye már nem ismeretlen.
Mondjuk a 'Hiába futsz' azt biztos megnézném már csak az akkori autók-autóversenyek miatt..
Rengeteg olyan 'régi' film van, amik nagyon jók.
Ha már másért nem, akkor azért, mert igazi színészi játék van bennük.
Mégha a díszlet mai szemmel kicsit avétos is. De ezeket más szemmel is kell nézni.

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer