[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 471
46 588
113
Az orosz hadsereg megsemmisítette az Ukrán Fegyveres Erők tüzér zászlóaljának parancsnokát.

A likvidált Artem Prijmak őrnagy a 128. hegyi rohamdandárban szolgált.
Ő és beosztottjai a tarack önjáró tüzér hadosztálytól bűnösek Donbass polgári lakosságának ágyúztatásában.

Az orosz hadsereg megsemmisítette az Ukrán Fegyveres Erők zászlóaljparancsnok-helyettesét,

Igor Kulinics őrnagyot, aki a kijevi rezsim légi rohamcsapataiban szolgált.
Köszönjük a tippet a LostArmour kollégáinak.
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 910
22 458
113
Melyik a fontosabb hazánknak. Szerintem az EU-nak és nekünk is sokkal olcsóbb katonai és pü. segéllyel határainkól 2000 km-re távol tartani a medvét, mint egy közös határ esetén..
Amiben kiegyeznék Veled: rengeteg "inkurrencia dolgot" adhattunk volna Ukrajnának, olyan haditechnikát is, amire már mi biztosan nem költöttünk volna. Sőt, jelen helyzetben is megtehetnénk "arcvesztés nélkül" ha azt közvetitőn keresztül mint pl. az Excalibur és hasonszőrű társai vinnék ki Ukrajnába,...akár "hamis célnak" a zöld mezőre, hogy drónt/tüzérséget/municiót kössön le az ellenoldalról, akár felújitva az első vonalba ha még alkalmas rá. És lehet mindenki boldog lenne...DE!

Az elmúlt években -az orosz benyomulást megelőzően is- Ukrajna Magyarországgal kif. ellenséges viszonyt "ápolt" több szinten is, ha államközi diplomáciát nézzük,...nem értem hogyan várhat el bárki is feltétel nélküli empátiát az irányukban,...nem beszélve az ilyen megnyilvánulásokról mint amit laci74 is emlit:
Ők fenyegetnek minket magyarokat,kutyához hasonlítanak.
Mint azt korábban is irtam, jobban félek egy háború utáni káoszban fetrengő, fegyverekkel teletömött korrupt és bosszúéhes sebeit nyalogató Ukrajnától, mint egy magyar-orosz közös határtól (ami nyilvánvalóan sosem lesz). Pedig ez utóbbi felpörgetné a haderőfejlesztést az egyszer biztos... :oops:

A 30-as évekre megjósolt konfliktus kapcsán én már lelkiekben a "magyar-ukrán fegyveres konfliktus" topikra készülök, bármennyire viccesen hangzik ma még ez a gondolat...
 

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
2 043
7 294
113
A hazaáruló Orbán 60-70 milliárd Forintot adna Ukrajnának!

Na mekkora Demokrácia van kérem.... az emberek elharácsolt pénzéből pénzeljük Ukrajna fegyvervásárlásait és hitel törlesztéseit... Képmutató Orbán békét akar úgyhogy pénzeli a háborút....gondolom azért mert ezzel kiakarja váltani a közös hitelfelvételt ahelyett hogy egyszerűen nemet mond mindkettőre.
Ezek az Uniós pénzek elég drágák lesznek hosszú távon hogyha az ára a globalista agyhalottak terveinek megszavazása mint például a globális minimum adó, most meg az Ukrajnai pénzpumpa.
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
3 914
21 743
113
Ami egyebkent erdekes az az, hogy a mediaban mar az jon le elbol, hogy az ukran katonak verfurdot rendeztek es orosz katonakat lottek agyon.


Erdekes nemdebar?
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 761
48 021
113
Ami egyebkent erdekes az az, hogy a mediaban mar az jon le elbol, hogy az ukran katonak verfurdot rendeztek es orosz katonakat lottek agyon.


Erdekes nemdebar?
A fenti posztomhoz annyiban megkövetem magam, hogy valóban úgy néz ki, aki utoljára kiugrik a sufniból, mint aki lőni készül.

Ez továbbra se magyarázza meg, miért lőtték agyon a többit, aki a földön feküdt.
 

hózentróger

Well-Known Member
2022. február 25.
686
2 716
93
A hazaáruló Orbán 60-70 milliárd Forintot adna Ukrajnának!

Tekints erre úgy, hogy itt legalább van esély, hogy ellenőrizzük hova megy a pénz, vagy esetleg meg is mondhassuk.

Más:

Érdekes, hogy állítólag az ukránok már "fake news"-nak tartják, hogy lenne V. Putyin és V. Orbán közt valamiyen megegyezés Kárpátalja vonatkozásában (holott korábban ezzel vádolták Orbánt). Miközben helyi újságírók szerint egyre növekszik a népszerűsége a magyar vezetésnek e miatt (mármint, hogy nem lőtték szét Kárpátalját).

Sztem nincs explicit megállapodás, inkább valami olyasmi, hogy amíg tartod a frontot, addig nem bombázok, és amíg nem bobázol, addig tartom a frontot jellegű dolog. Viszont nem tudom, hogy milyen helyi újságíró merne ilyeneket leírni. :rolleyes:
 

Vipera kapitány

Well-Known Member
2021. május 11.
940
8 155
93
Ez a "kiírtandó nemzet", ez valahonnan ismerős.
Fajgyűlölet lenne? Ha jól értem, akkor te egy náci vagy, aki a denácifikációs kampány pártján van.
Ez igazán őszínte, Ogretank.


Jelentem a kommentedet, mint gyűlöletbeszédet.



PS: Találós kérdés. Herszon Nagyorosz régió központja miért nem Herszon?
Írod ezt te, akinek visszaolvasva 10 oldalnyi kommentedet (!), amelyek csak 2022 majusától kezdődtek több alkalommal (legalább 4x) tettél súlyosan sértő megfogalmazást a meleg és az LMBTQ közösségekre is, és kívántad más halálát, valamint a magyarország területéről elszakadt honfitársaidra (neeem nem az ukránokra itt a magyarokra gondolok) :oops:
Csaxólok..."nagyoroszok"...(Eszem f.szom megáll!)
 

Gungnir (F1End)

Well-Known Member
2021. március 24.
442
1 189
93
Szörnyű felvételek harcosaink kivégzése előtt az ukrán fegyveres erők nácik által – a világnak tudnia kell róla
Olvasóink arra kérnek minket, hogy mutassuk meg ezt a VSUshnik által közzétett videót.
Emlékezzünk vissza, hogy ezt megelőzően az orosz hadsereg vagy az LDNR népi milíciájának halott katonáiról készült videót széles körben terjesztették az interneten ... Az orosz kiadványok azt írták, hogy a felvételek a kivégzés következményeit mutatták be. Az ukránok a kommentekben mindenféle kifogást írtak, hogy egy akna érkezésétől / csatában stb.
Most azt látjuk, hogy a harcosok megadták magukat, kivéve azt az egyet, aki a videó végén tüzet nyitott, majd a második videón látható a testük a befejezés jeleivel...
❗️Ez egy náci háborús bűnös videó.
Ezt a videót harcosainknak látniuk kell, hogy megismerjék és bosszút álljanak.
Ha a felső videót megnézed, akkor a vége előtt 5 másodpercel egy orosz katona előugrik ugyanabból az épületből, ahonnan a magukat megadók is előmásztak és tüzet nyit az ukránokra közvetlen közelről.

Nyilván az lenne az ideális, ha csak a ténylegesen magukat meg nem adókat lőtték volna le, de láthatjuk, hogy az orosz egység egy része (legalább egy fő, de ki tudja, talán más is volt még a háziókban) nem adta meg magát, hanem gyakrolatilag elvegyült a megadók között.

Ha ez háborús bűn, akkor ennyi erővel az is, amikor olyan polgári épületet, iskolát stb. bombáznak le, amiben fegyveresek tartózkodnak.
 
  • Szomorú
Reactions: Halfdan

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 479
24 162
113

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 031
23 610
113
Ez a különbség a harci szellemben is. Az ukránok vérszomjasak és ölni akarnak, az oroszok pedig csak megúszni és meg is adják magukat. Ezért arattak ennyi győzelmet eddig az ukránok. Képzelhetitek majd az amúgy is béka segge alatt lévő orosz morált, amikor a kiképzetlen, rosszul felszerelt, tolvaj, alkoholista öregek vezette mozgósítottak bezérkeznek!

Az ukránok azért harcolnak, hogy elfoglalják és megtisztítsák országuk leggazdagabb részét az ott élő oroszoktól, míg az oroszok a saját hazájukért se hajlandóak.
várj egy kicsit ,elképzelem a béka segge alatt lévő orosz morált



....................................................................................................


na meg is volt elképzeltem !


te meg képzeld el ezt a szar motiválatlan kb 300.000 embert amint taknyosra szopatja a fél NATO és a teljes ukrán sereget ..

magyarázd már el kérlek,hogy ,hogy a picsába nem bírják kiűzni az országukból,ezt a motiválatlan,alulképzett,alkoholista,mosógéptolvaj,rozsdás AK-val szaladgáló,téli ruhát nélkülöző,rakétákból tavasszal kifogyó,a logisztikai rémálom miatt immáron fél éve ellátatlan csürhét az übermensch ukrán katonák a fél világ támogatásával a hátuk mögött ?

addig rendben van hogy itt a banda egy része utálja az oroszokat .. de ilyen nyilvánvaló tényeket firtató kérdésekre miért nem válaszoltok ?

ezt a kérdést is többször feltettem már,hogyha ilyen szar a ruszki,és olyan fasza az ukrán hadsereg mi a lófaszt keresnek még mindig ott az oroszok ?
ha meg fordítva van .. akkor minek kell hülyeségeket leírni ?
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 313
84 457
113
Ami egyebkent erdekes az az, hogy a mediaban mar az jon le elbol, hogy az ukran katonak verfurdot rendeztek es orosz katonakat lottek agyon.


Erdekes nemdebar?
Nos, így jártak. Mondom, így is lehet érteni, meg úgy is, hogy beleképzeljük magunkat egy szituba.
A fenti posztomhoz annyiban megkövetem magam, hogy valóban úgy néz ki, aki utoljára kiugrik a sufniból, mint aki lőni készül.

Ez továbbra se magyarázza meg, miért lőtték agyon a többit, aki a földön feküdt.
Nem biztos, hogy agyon akarták lőni őket, csak sajnos úgy alakult. De ahogy nézem, aki lőtt, vagy aki túlélte, azt éppen véresen szállítják, vagy valami ehhez hasonló a vége, tehát nem biztos, hogy mészárolni akartak. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok oda a rezsimért ami Ukrajnában áldozza fel az állampolgárai életét és hergeli mindenki mást.

De talán itt a vége az ukránoknak.









Megj.:
Úgy látom, hogy mintha valamiféle szárazföldi általános támadásszerűség indult volna be orosz részről. Vagy csak képzelődöm?
 

PPE

Well-Known Member
2019. február 8.
346
1 525
93
Az oroszok az ENSZ biztonsági Tanácsban kérik a feltételezett ukrajnai biofegyverlaborok független kivizsgálását.

Azonban az USA, Franciaország és Anglia ELLENZI, hogy vizsgálat legyen!

Az USA ENSZ nagykövet válasza: https://usun.usmission.gov/explanat...d-by-russia-on-alleged-bioweapons-in-ukraine/

"Mivel az ukrán biofegyverlabor csak egy orosz ÁLHÍR így nem kell kivizsgálni"..

mit lehet erre mondani, ha nem lennének nyakik sárosak nem mennének bele a vizsgálatba hiszen itt az alkalom hogy oroszokat ország-világ előtt bebuktassák a saját álhírükbe?

vagy mégse álhír? :)
A Judical Watch kiperelte az iratokat a Védelmi Fenyegetések Kockázatát Csökkentő USA Védelmi Minisztérium intézménytől, 345 oldal a Pentagon által ukrajnában finanszírozott biofegyver témáról..

Itt le lehet tölteni, sok ki van takarva de azért ez-az kiderül belőle:


A részletes cikk:


Például 2019-ben 11millió dolcsival támogatta az USA védelmi minisztériuma az ukrajnai biolabokat, amiről eddig azt mondták nincsenek is ott de ha véletlenül mégis ott lennének akkor sincs semmi közünk hozzá.
Hogy pontosan milyen kórokozókkal való ügyeskedésekről van szó, azt ki van takarva Anthrax baciról akad szó van de olybá tűnik rejtegetnek sokkal több mindent is -amiről nem kell tudnunk - ezért titkos.

Az amerikai kormány szerint az esetleges biológiai fenyegetések ellen küzdöttek, minden teljesen szabályos és törvényes. Hát ha Ők mondják akkor biztosan úgy van, hát persze(!), most meg is nyugodtam.
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 910
22 458
113
Ha a felső videót megnézed, akkor a vége előtt 5 másodpercel egy orosz katona előugrik ugyanabból az épületből, ahonnan a magukat megadók is előmásztak és tüzet nyit az ukránokra közvetlen közelről.
Szerintem elég egyértelmű, hogy a videón látható egy (!) magát ezek szerint nem megadó orosz katona ellenállása aprópóján kivégezték a már fegyvertelen földön fekvő többi szerencsétlent. Ezt félremagyarázni felesleges.
Nyilván az lenne az ideális, ha csak a ténylegesen magukat meg nem adókat lőtték volna le, de láthatjuk, hogy az orosz egység egy része (legalább egy fő, de ki tudja, talán más is volt még a háziókban) nem adta meg magát, hanem gyakrolatilag elvegyült a megadók között.
A "de ki tudja, talán" semmire sem magyarázat. A nagy stresszben (amit mondjuk én nem látok a lazán kamerázgató már elég "profinak" látszó ukránoktól) megérteném, ha a sorban legelsők közül valaki még ott marad vagy megsebesül a golyózáporban, de a végén is látszik, hogy a földön fekvőket szó szerint abban a test tartásban kivégezték. Nem kell ezt szépiteni. Lehetőségük volt oroszt ölni és megtették. Lehet nem igy végződött volna, ha nincs az az egy (!) aki a legvégén fegyvert ránt kilépve az ajtóból, de ettől még tisztán háborús bűn az amit látunk, mert a többi egyértelműen megadta magát és a földön feküdt, ahogyan arra utasitást kaptak.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 032
54 072
113
Ez a különbség a harci szellemben is. Az ukránok vérszomjasak és ölni akarnak, az oroszok pedig csak megúszni és meg is adják magukat. Ezért arattak ennyi győzelmet eddig az ukránok. Képzelhetitek majd az amúgy is béka segge alatt lévő orosz morált, amikor a kiképzetlen, rosszul felszerelt, tolvaj, alkoholista öregek vezette mozgósítottak bezérkeznek!

Az ukránok azért harcolnak, hogy elfoglalják és megtisztítsák országuk leggazdagabb részét az ott élő oroszoktól, míg az oroszok a saját hazájukért se hajlandóak.

Két hete valamelyik idióta hoholfan(robur) azt merte írni,hogy egy" ruszki faszopó katona" kézigránáttal próbált végezni magával,és az ukronácikkal,nyílván azért mert tudta mi vár rá..Ezek állatok akár a DAESH.Szíriában egy orosz katona kifogyott a lőszerből,és inkább légicsapást kért magára mintsem ilyen állatok kezébe kerüljön.

várj egy kicsit ,elképzelem a béka segge alatt lévő orosz morált



....................................................................................................


na meg is volt elképzeltem !


te meg képzeld el ezt a szar motiválatlan kb 300.000 embert amint taknyosra szopatja a fél NATO és a teljes ukrán sereget ..

magyarázd már el kérlek,hogy ,hogy a picsába nem bírják kiűzni az országukból,ezt a motiválatlan,alulképzett,alkoholista,mosógéptolvaj,rozsdás AK-val szaladgáló,téli ruhát nélkülöző,rakétákból tavasszal kifogyó,a logisztikai rémálom miatt immáron fél éve ellátatlan csürhét az übermensch ukrán katonák a fél világ támogatásával a hátuk mögött ?

addig rendben van hogy itt a banda egy része utálja az oroszokat .. de ilyen nyilvánvaló tényeket firtató kérdésekre miért nem válaszoltok ?

ezt a kérdést is többször feltettem már,hogyha ilyen szar a ruszki,és olyan fasza az ukrán hadsereg mi a lófaszt keresnek még mindig ott az oroszok ?
ha meg fordítva van .. akkor minek kell hülyeségeket leírni ?




Szar a morál,odamennek az ivf-ekkel,mbt fedezettel kipattannak a gépekbōl,és harcolnak.
A hk bekap 1 atgm-et kiugranak a kezelők,olyan tragacs ez az Orosz technika,hogy mind túlélte a nyugati atgm-t,majd bemegy értük az ivf,megáll a lángoló hk mellett, bepattanak a kezelők,és elporolnak.
Szóval a tecnika is szar,a morál is,meg minden is.
Ja nem....
Meg lesznek kattintva a kaprok, hogy az eget is bőgőnek nézik,remélem Záhonyig jönnek az Oroszok.
Megjegyzem, ismét várok némi lassulást az Oroszoktól, még nem égnek az eu-ban a parlamentek,bennük a kedves politikusokkal.
Amitől én már előre elhatárolódok....
 

Vontolla

Well-Known Member
2022. március 15.
362
2 409
93
A hazaáruló Orbán 60-70 milliárd Forintot adna Ukrajnának!

Ja van rajta sapka vagy nincs.Annyira hazug képmutató uszitó kis kcsg vagy!Vegyünk fel hitelt amit mi is fizetünk de a nekünk járó unios pénzt nem pénzt nem kapjuk meg.De így is mindenki közellensége mert a hitelfelvételbe nem megy bele!.Alternatíva?Momentumos cserépedények, jobbikos agyhalott nyilasok ,ezerszer leszerepelt semmirevaló liberálkomcsik.Olyan jó is lenne egy párhuzamos valóság.Ahol az ilyen alakok az általuk kiválasztott vezető alatt élnék.Annyira tetszene ahogy szenvednél te gyökr.:D
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
3 914
21 743
113
A fenti posztomhoz annyiban megkövetem magam, hogy valóban úgy néz ki, aki utoljára kiugrik a sufniból, mint aki lőni készül.

Ez továbbra se magyarázza meg, miért lőtték agyon a többit, aki a földön feküdt.


En tovabbra is azt mondom ez nagyon bonyolult egy dolog es nehany masodpercen vagy tizedmasodpercen dol el minden. Nagyon vekony a hatar a hosok es haborus bunosok kozott, ahogy a haborus bun es a szuksegszeruseg kozott is.

Egy ilyen szituacioban mind a ket fel extrem felfokozott allapotban van. A magat megado katona sok esetben beszukult mentalis allapotu. Felfoghatja ezt egy pozitiv dolognak es vegre vege helyzetnek, es lehet a masik veglet is, amikor azt erzi vege mindennek, akit tud magaval visz es tovabb nem merlegel.
Akiknek pedig a megadast fogadni kell nem tudja mire szamitson, fogalma sincs kik jonnek elo, milyen allapotban es valoban mi a celjuk. Elofordulhat, hogy meg a magukat megadok sem tudjak, hogy valakinek mas a terve kozuluk. A biztonsag, az elet az elso, amig nincs mindenki atkutatva barmi tortenhet. Lehet vannak akik megadjak magukat es lehet a kovetkezo ember, aki hasal ket kibiztositott granatot szorongat… amig nincs ellenorizve, addig potencialis veszelyforras. Es akkor most gondold el, hogy ilyen korlmenyek kozott tortenik egy velt vagy valos tamadas… akinel a fegyver van nem igazan merlegel, mert inkabb fekudjon le par ellenseges katonaval tobb, de o es a bajtarsai eletben kell maradjanak. Mindezek masodpercek alatt reflexbol tortennek. Egyaltalan nem kell szandekosnak vagy kiterveltnek lennie.

Es ezzel nem a felvetelen szereploket akarom vedeni vagy mosdatni, csak elmondani mennyire nem egyszeru ez. Akkor tudnank pontosan mi tortent, ha a teljes felvetelt latnank. Eleg sok verzio lehetseges.
 

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
2 926
8 291
113
Én inkább az ukrán hatalomban levő náci emberkéken aggódok.Ők fenyegetnek minket magyarokat,kutyához hasonlítanak.
Ukrajna SOHA nem fog megtámadni egy EU és NATO tag országot. Akik ezt állitják azok szellemileg roggyantak. A NATO-t még Oroszország se meri megtámadni. Mi etetjük itatjuk őket és hadianyaggal látjuk el, ezért nem fognak. A mi alatt persze az UNIO_t kell érteni s benne hazánkkat, amelynek miniszterelnöke az ÖSSZES EU határozatot megszavazta Oroszország elleni szankciók esetén, majd arra buzdítja az embereket, hogy hazudják azt, hogy NEM.
 

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 011
2 798
113
Ukrajna SOHA nem fog megtámadni egy EU és NATO tag országot. Akik ezt állitják azok szellemileg roggyantak. A NATO-t még Oroszország se meri megtámadni. Mi etetjük itatjuk őket és hadianyaggal látjuk el, ezért nem fognak. A mi alatt persze az UNIO_t kell érteni s benne hazánkkat, amelynek miniszterelnöke az ÖSSZES EU határozatot megszavazta Oroszország elleni szankciók esetén, majd arra buzdítja az embereket, hogy hazudják azt, hogy NEM.
Csak az igazat! Az energia szankciókat NEM szavaztunk meg, csak menteséget "kaptunk" alóla. Igy a korrekt.