[BIZTPOL] Magyarország

A Mi Hazánk a ballib csürhe széljobb térfél lefoglalása kapcsán tett korábban Jobbikos kisérletének újabb példánya. Annyit ér, mint a Jobbik, annyi is lesz a jövője. De persze lehet reménykedni. De ezek ua arcok, akik a Jobbikban is megélhetési politikusok voltak. A legképmutatóbb közülük a Novák család, de lényegtelen is. Az a lényeg, hogy ha a szart újracsomagolják és csak a csomagoló papír változik, az továbbra is ugyanúgy szar lesz, amint lefejted róla a csomagolópapírt ...
Na ezen a ponton meg te vagy elvakult.

Kinevezik őket aberrált ügyi álltitkárnak, Ukrajnában miniszternek.

Lehet már drágább. Kicsit le vagyok maradva. Bár én azt szoktam mondani, ha vki kint akar dolgozni, itt vegyen ki albérletet, valamerlyik határ menti kisvárosban. Úgy jár a legjobban. Persze ha mondjuk, 30 km-en belül van a munkahely ott.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A turul visszaállítására nemet mondó kárpátaljai kormányzóval pózolt, miközben tizenötmillió magyarozott Novák Katalin
Forrás: https://kuruc.info/r/3/251978/
Ez a kormányzó a legkorrektebb ukrán politikus, aki akár szembeszáll az ukrán nacionalistákkal a magyarok mellett, illetve helyreteszi a magyarellenes deznformációs kampányokat. Így kerek a sztori.

Jók ezek az atlantista arcok, még szerencse, hogy névvel-címmel vállalják a hülyeségeiket.
Adakozhatsz is nekik vagy mi a szösz...
Erdemes rakattintani, a MAGYAR TAVASZRA gyűjtenek! Most mi kovetkezunk.

Hát speciel a magyar közigazgatási hagyományban igen széleskörű volt az ispáni tisztség. Már akkor csodálkoztam, amikor a haderőnemi szemlélőségeket nem ispánságnak nevezték el:
  • szárazföldi haderő ispánja
  • légierő ispánja
  • logisztika ispánja
  • különleges műveleti ispán
  • és végül a kibervédelmi ispán
Nagyobb léptékben lehetett volna alkalmazni a különféle szerződéses-tartalékos szintekre, például lehetne ispánja a területvédelemnek! ;)

Más területen, például a Nemzeti Parkok igazgatói lehetnének erdőispánok mondjuk.