Humor

A zsidó mikulást arról ismered fel, hogy aki jó volt, az kedvezményes áron vásárolhat tőle.
stock-vector-color-vector-illustration-jewish-santa-claus-with-a-little-bag-of-gifts-1593118264.jpg

Ellenőrök lepik el az egyik tanyát illegális szeszfőzde után kutatva. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti fészerhez ne. Erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.
– Látja ezt az igazolványt, bátyám?! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgyhogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak!
– Rendben van, maga tudja.
A pénzügyőr eltűnik néhány másodpercre, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki:
– Az igazolványt!
Mutassa neki az igazolványt!!!

.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

.

Ezt kár lenne a fronta kuldeni, valami fontos beosztást kell neki találni ;) :

Szerintem ez kamu! Már az ovodások is meg tudják kötni a cipőfűzőt. Aki ilyen debil, annak tényleg semmi keresnivalója a fronton, mert még a bajtársait fogja lepuffantani.

Innál egy forró teát.
De a hálózatban már nincs gáz, de eszedbe jut, hogy a nagyanyád főnővér volt, a nagyapád pedig Pepsi mellé mindig dohányzott, és a hagyatékában láttál egy zöld....