[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

nem véletlen van a PKM en az akasztó a váltámaszon. a géppuskás nem karabélyos . folyton figyel folyton páztázik ha ügyeletes és nem szarik eszik alszik vagy zoknitcserél vagy a tüzelőállásokat és az utvonalakat rendezi...

ennek is megvan a módja kemlight wc papír zsebkendő jegyzetgüzetlapok stb... erről gondoskodni kell és nincs csetlés botlás eltévedés... eltáévedés már csak azért sem lehetséges csetlő botló területre tévedés mert a GPUS vállassza ki az állásait ha asegédirányzó építi is ki a GPUS választja ki tehát ismeri a járást. ha nem tudja megjegyezni nem alkalmas GPUS nak a képzést sem végzi el.

Sziasztok, valaki tud ajánlani egy jó fegyverszíjat? Eddig Darktacék adder szíjával szemeztem, illetve egy helikon-tex 2 point slinggel.

Sziasztok, valaki tud ajánlani egy jó fegyverszíjat? Eddig Darktacék adder szíjával szemeztem, illetve egy helikon-tex 2 point slinggel.
Bármilyen párnázott kétpontos szíj jó lesz.
Szóval ami normális minőségű és hasonlít erre:

FC-SG-SLING1-NS-RG-2.jpg

• Tetszik
Reactions: ZeiG
Szia,

Gondoltam, hogy lejjebb vittek a fizikai elvarasokat, de az uj info, hogy akadalymentesiteni kell a toloszekes loveszek miatt. :)
igen meg a fegyverek is handikappek amikor akadály van és akadály elhárítás szükséges. és a lőfegyverek is tele vannak vírusos bőrbetegségekkel hisz tele vannak szemölcsökkel.

• Tetszik
Reactions: bel