Döntsd már el megy e a GPU rohamra.
Amúgy
Rohamról te vakerálsz folyton.
Èn ezt írtam.
Talán holnap lessz időm.
védelembe adott hogy a géppuskával páztázól. (ezért igazán nem gond hogy a fegyveren az élyellátó vagy a hőkemera.)
alapvetően nem megy rohamra élyszaka a géppuska. de különleges esetek mindig lehetnek (a pk döntése szabad a szituációra igazítható) de ekkor speciális eset áll elő (nem általános) ami nem általános értsd speciális előkészületeket igényel. gpusok a sisakra teszik az élyellátót. (mindenre lehet hozni példár és ellenpéldát)
csetlés botlásról írtál.
védelembe nincs csetlés botlás GPUSNAK a legkormabb sötétbe sem. máskülönben nem GPUs az illető csak rátették a fegyvert. már leírtam hogy miért. (igen ez szakalap)
felderítő járőr ? ott csetelhetne botolhatna a sötétbe de felderítőjárőrbe vagy nem küldök ki GPUST vagy gondoskodni kell a feladat végrehajtásához szükséges eszközökről. ha ez nincs meg mindenki csetlik botlik nem csak a gpus .
Rooham. már leírtam a rohamba a géppuska oldalazó tüzet próbál vezetni oda kerül elhlyezésre. lemaradva a többitől mert megtejheti a nagyobb tűzelési távolság miatt és fedezi a többi előrrenymulását. és nem velük halad egy vonalba hogy az egész banda pozícióját lebuktassa. (élyszaka)
elszakadás ? tervezett ugyan úgy további eszközök és intézkedések sükségesek.
előrre nem tervezett elszakadás. az szopás az mindenféleképpen szopás. de ott is akadályoktól mentesített előrre elterveezett útvonalon történik... (kiképzés része színtén)
Lehet nagyon specko példákkal jönni de a GPUs az esetek többségébe a fegyver optikájába néz és ha az élyszakai harcra alkalmas és élyszaka van...
MERT a GPUS nem karabélyos folyamatosan harckéssz. Ő biztosít. mégha váltásba is.
minden más esetbe vagy előkészitettek az útvonalai vagy megkapja ugyan azon kiegéészítő eszközöket mint a karabélyosok. (nem a legnagyobb tűzerőtől spórólják le az anpvs 14 est.) ha a GPUS nak nem jut a karabélyosnak sem fog jutni.
a GPUS nem karabélyos nem véletlen van külön képzés rá.