Elkészült az első Leopard 2A7HU...
... mondjuk a színe ennek sem tökéletes.
... mondjuk a színe ennek sem tökéletes.
a triesti kikötőnk védelme nagyon is indokolná egy "tengó" beszerzését!Nem néztem végig! Van tengeralattjárónk?

Nem néztem végig! Van tengeralattjárónk?
Persze, a Balatonban. A szerbeknek is van, a Palicsi tóban, a szlovákoké pedig a tátra hegyi tavaiban. Mindhárom országban fontos része az elrettentésnek.Nem néztem végig! Van tengeralattjárónk?
Azt hittem, a Lajta monitor.Igen. A Szent István.
Majd hoznak az ukránok, ha támadnak, a Balaton volt a cél.Nincs egy deka ellenseges hajó sem a Balatonon se a Tátrában...
Persze, a Balatonban. A szerbeknek is van, a Palicsi tóban, a szlovákoké pedig a tátra hegyi tavaiban. Mindhárom országban fontos része az elrettentésnek.
Úgy látom, nem csak a pudingba kerül....Roppant fontos, hogy a karácsonyi puddingba megfelelő mennyiségű brandy kerüljön.
![]()
Sikerült megtalálni az egyetlen vezérnél is egyel kisebb pilótát, vagy ez a pilóta is valami statiszta?kedves vezér szemcsit oszt

Hát nem gondolod, hogy létezik magasabb pilóta, mint a pilótáskodáshoz és szemüveg választáshozSikerült megtalálni az egyetlen vezérnél is egyel kisebb pilótát, vagy ez a pilóta is valami statiszta?![]()
Douglas Bader alacsonyabb lett volna.Hát nem gondolod, hogy létezik magasabb pilóta, mint a pilótáskodáshoz és szemüveg választáshoz
is tévedhetetlenül értő Nagy Kim ?!
Ez g@ci voltDouglas Bader alacsonyabb lett volna.

A fekete humor olyan,mint a láb. Nincs mindenkinekEz g@ci volt![]()

Douglas Bader alacsonyabb lett volna.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..