Szerb An-26 távozóban
241779760_5003819179647744_6177687841129513847_n.jpg
A témától függetlenül van olyan téma ebben a fórumban, ahol megoszthatjuk a repülésről készült kiváló minőségű fotókat?

Elismerték a repülőnapon dolgozók munkáját...

"Azok a számok, amelyeket elértünk, jelzik azt, hogy volt igény a társadalom részéről arra, hogy jobban megismerjenek bennünket” – emelte ki Sándor Zsolt vezérőrnagy, majd megköszönte a rendezvényen dolgozók munkáját. Azt is elárulta, hogy a következő repülőnap megrendezéséig nem kell az érdeklődőknek ismét nyolc évet várniuk..."

• Tetszik
Reactions: fishbed and SilvioD
Jövőre is lesz.

A honvédelmi miniszter 48/2022. (XII. 21.) HM utasítása
a 2023. évi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató megszervezésével és végrehajtásával
összefüggő feladatokról
...
A repülési igazgató
a) kezdeményezi a külföldi légi katonai szervezetek 2023. január 20-ig történő megkeresését,
b) 2023. február 28-ig a MUCS részére felterjeszti a bemutatóra részvételüket visszaigazolt külföldi légi
szervezetekről készített összesítő jelentést,

Jövőre is lesz.

A honvédelmi miniszter 48/2022. (XII. 21.) HM utasítása
a 2023. évi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató megszervezésével és végrehajtásával
összefüggő feladatokról
...
A repülési igazgató
a) kezdeményezi a külföldi légi katonai szervezetek 2023. január 20-ig történő megkeresését,
b) 2023. február 28-ig a MUCS részére felterjeszti a bemutatóra részvételüket visszaigazolt külföldi légi
szervezetekről készített összesítő jelentést,

Kár, hogy a céldátum nincs benne... Tudja már esetleg valaki?

Soha nem ertettem miert a rekkeneo kanikulaba kell repnapot szervezni. Miert nem jo a majus vege vagy junius esetleg szept eleje? Ostravaban hatalmas elmeny, hogy soha nem gyilkos a meleg. Komoly eso negy Ostravabol nalam eddig egyszer volt.
Túl nagy jósnak nem kell lenni, hogy augusztusban lesz :D Huszadikára nem szervezik az biztos, 26-27-én atlétiai vb záró napjai, szerintem arra se fogják rá szervezni, marad aug 6 vagy 13.
Szeptember 2. szombat és szept. 3. vasárnap esélyes szerintem!

Soha nem ertettem miert a rekkeneo kanikulaba kell repnapot szervezni. Miert nem jo a majus vege vagy junius esetleg szept eleje? Ostravaban hatalmas elmeny, hogy soha nem gyilkos a meleg. Komoly eso negy Ostravabol nalam eddig egyszer volt.

Egyszer volt májusban repülőnap annak az egyik napját szépen elmosta az eső. Amúgy nehéz jó dőpontot találni, mert kerülni kell az ütközést a többi repnappal. Szeptember ez miatt végig kiesik.

Ezt meg amugy megint kicsit későn kezdték szervezni, én egy 2024esnek jobban örültem volna. Az amerikai dinamikus szóló részvételt azt el is felejhetjük, arra július 1-ig kellett jelentkezni.