Hát szerintem, amíg nem lesz végleges a belseje, addig ilyen nem lesz. De utána sem feltétlen.
Érdekes, de a nemzetközi kiállítasokon is rendszeresen tilos a gépek belsejét fényképezni.
Pont akkor lehetne még fényképezni, mielőtt változtatnak rajta.
Hát szerintem, amíg nem lesz végleges a belseje, addig ilyen nem lesz. De utána sem feltétlen.
Érdekes, de a nemzetközi kiállítasokon is rendszeresen tilos a gépek belsejét fényképezni.
nem kellene valamilyen kar vagy könyök támasz a joystickhoz?

úgy hogy a joystick nem olyan érzékeny hogy apró mozgásokra reagáljon. a finom és a durva mozgások nem a joystick tépésével vagy finom mozgatásával történik.nem kellene valamilyen kar vagy könyök támasz a joystickhoz?
Egy rázkódó járműben, hogy nem rágatja a kezelő összevissza a fegyvert?
@krisss ?
Hiába stabilizált a géppuska, ha a kezelő karja nem az!![]()
Egy kartámasz akkor is fontos lenne: sok RCWS-nél ez alap.úgy hogy a joystick nem olyan érzékeny hogy apró mozgásokra reagáljon. a finom és a durva mozgások nem a joystick tépésével vagy finom mozgatásával történik.

RejszMüllerek előnyben!Egy kartámasz akkor is fontos lenne: sok RCWS-nél ez alap.
Amúgy ha terepen 50-60-nal megy a Gidrán, akkor nem kicsit fogják rángatni a joystickot!![]()
50-60 al eggyik járművel sem váltasz ki tüzet . persze ettől függetlenül a kartámasz haszos lehet kiváló észrevétel.Egy kartámasz akkor is fontos lenne: sok RCWS-nél ez alap.
Amúgy ha terepen 50-60-nal megy a Gidrán, akkor nem kicsit fogják rángatni a joystickot!![]()

![]()
Haditechnika | Ùgy tûnik, hogy újabb Gidránok érkezése várható. | Facebook
Ùgy tûnik, hogy újabb Gidránok érkezése várható.www.facebook.com
![]()
Én azt hittem, hogy ekkora mennyiséget már vonattal fognak hozni nem egyesével tréleren.![]()
![]()
Haditechnika | Ùgy tûnik, hogy újabb Gidránok érkezése várható. | Facebook
Ùgy tûnik, hogy újabb Gidránok érkezése várható.www.facebook.com
![]()
valószínűleg a RM Natter amiről szó volt sokkal drágább...Ezen megint Aselsan SARP van? nem úgy volt hogy váltunk?
Ezen megint Aselsan SARP van? nem úgy volt hogy váltunk?
www.instagram.com
Basszameg én meg tiktokon keresemwww.instagram.com

Valószínű hogy már Kaposváron vannakEgyébként a videó megosztási dátuma december 5. Azt hiszem, a hely, ahol a videót forgatták, egy autópálya Bolu és Isztambul között. Ezért, ha a teherautó nem borult fel, a járműveket már le kellett volna szállítani Magyarországra.
Azok nem csak az 50. Gidrán utáni példányokon lesznek? Vagy változott a terv, mert a német-török együttműködésből nem az lett mint amit elképzeltek?valószínűleg a RM Natter amiről szó volt sokkal drágább...
Miért lenne szükség német-török együttműködésre Natter integrációjához?Azok nem csak az 50. Gidrán utáni példányokon lesznek? Vagy változott a terv, mert a német-török együttműködésből nem az lett mint amit elképzeltek?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..