Haditechnikai múzeumok külföldön

Éééés úton!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tengerészeti gyűjtemény Fiumében

Charlottenlund erődje
Koppenhágától északra
1888-1920 -ig látta el a főváros tenger felőli védelmét
FbvnDpTX0AI1gst
FbvnETRWAAM1JQJ
Fbv06QqXgAEukjq
Fbv07iRWAAArI-O

7-4-300x222@2x.jpg
8-4.jpg

"A Szamarai régióban található Togliatti városában található az egyik legérdekesebb orosz műszaki múzeum, amely az AvtoVAZ üzemben található. A számos kiállítási tárgy közül a 641B (NATO típusú Tango) B-307-es tengeralattjáró a legimpozánsabb, amely a Volgán átkelve és több kilométernyi szárazföldön jutott el a múzeumba."

Az ulánus kimenőt kapott.

Megyek harcolni:
314346593-5298538086922138-341638917215747876-n.jpg

Én is:
314377685-5298545576921389-6289662048418953114-n.jpg
Deutsches Panzermuseum Munster

Deutsches Panzermuseum Munster

Igen tudom, hogy munsteri képek.

• Tetszik
Reactions: Terminator
30. perctől Yanks Air Museum.

USS Iowa

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs
Speedzone, de USS Iowa

• Tetszik
Ne bántsuk szegény Nimrodot: a világháborús magyar hadipar utolsó megmaradt terméke, a maga idejében nagyon korszerű eszköz volt.
Ha nem olvasztanak be mindent a háború után, olyan harckocsi múzeumunk lenne, hogy Bovington és Kubinka elbújhatna mellette!
:mad:
Ehelyett csak ebből Nimrodból meg asszem es Scwimmwagenből áll a Hadtörténeti Múzeum 2. világháborús jármű gyűjteménye...talán még egy Kettenkrad van még nekik ha jól emlékszem aztán - annyi. :(
A angol wikipédia szócikkében például egy Kubinkában kiállított darab van a fényképen :(

40M_Nimr%C3%B3d_%E2%80%93_Hungarian_Anti-Aircraft_tank_%2823946899598%29.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and Aladeen
A angol wikipédia szócikkében például egy Kubinkában kiállított darab van a fényképen :(

40M_Nimr%C3%B3d_%E2%80%93_Hungarian_Anti-Aircraft_tank_%2823946899598%29.jpg
Az egyik "álmom", hogy magyar állam visszavásárolja komplett magyar harcjárműparkot Kubinkából. Kis esélyes, de hátha egyszer sikerül...A Jelcin-korszak káoszában talán két láda vodkáért oda is adták volna! :D

Az egyik "álmom", hogy magyar állam visszavásárolja komplett magyar harcjárműparkot Kubinkából. Kis esélyes, de hátha egyszer sikerül...
Szerintem is simán visszaadnák a mi cuccainkat. Szeritnem a németeken kívül mindenkinek odaadnák a kiállított "tárgyaikat", persze nem ingyen.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Szerintem is simán visszaadnák a mi cuccainkat. Szeritnem a németeken kívül mindenkinek odaadnák a kiállított "tárgyaikat", persze nem ingyen.
Nekem küldünk fegyvert az ukránoknak - mindez egy Zrínyi rohamlövegbe kerül! :rolleyes:
A 90-es évekhez hasonló orosz káoszban lenne erre minimális esély, amúgy nem adnák, mert mindegyik járgány a "nagy honvédő háború trófeája". Alapesetben nem hiszem hogy elosztogatnák...

• Vicces