Humor

FnhevBTaQAEBSLe
Ez legalább "tartalom"!

Volt(?) nálunk a faluban egy more, akinek az a beceneve, hogy kutyafestő. Több történet kering, hogy honnan a név. Én úgy hallottam, hogy anno, mikor divat volt a dalmata fajta, akkor valami kölyökkutyát befestett és eladott, fajtatisztabizisten certifikáttal. Aztán persze az első nedvesség hatására megfolyt a festék az eben.

Volt(?) nálunk a faluban egy more, akinek az a beceneve, hogy kutyafestő. Több történet kering, hogy honnan a név. Én úgy hallottam, hogy anno, mikor divat volt a dalmata fajta, akkor valami kölyökkutyát befestett és eladott, fajtatisztabizisten certifikáttal. Aztán persze az első nedvesség hatására megfolyt a festék az eben.
Nincs új a nap alatt: ld. Svejk

• Tetszik
Reactions: phaidros
Osztálytátsam alsóban, vízfestékkel színezte a naposcsibéket. Peti nem lett megdícsérve. :)

A pénz világa topikból:

Ezt Nagy Bandó András úgy fogalmazta meg egy vélhetően vidéki kultúrházban, hogy (kénytelen vagyok szó szerint emlékezni rá, mert az általam is átmásolt kazettát kölcsönadva véletlenül letörölték)

"Pénz verve, asszony számolva jó!
Kakaskodni kéne; hiányzik egy tojó
Házasodni kéne, nem vagyok már tacskó
Alig várom már, hogy ürüljön a...zsák...:confused:
Hmm erről nem tudtam, vagy 30 évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem ez a mondás, mert a nagykereskedői ismerőseim akkor gyakran mondogatták egymás között a régi verziót, utalva a garast a fogukhoz verő társaikra..

• Tetszik
Reactions: misinator