[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Ukránok megköszönték a lengyelnek, hogy országa támogatja Ukrajnát.

Lengyelországban néhány ukrán megvert egy lengyelt.

X_z0IwkTBkE.jpg

A lengyel szöveget olvasva, ez csak egy huligánság volt.

• Tetszik
Reactions: cirqle
Petr Pavelt teljesen váratlanul érte a megtiszteltetés, hogy a hivatalban lévő szlovák államfő bejelentkezés nélkül, a nemzetközi protokollt felrúgva betoppant a frissen megválasztott cseh elnök választási stábjának győzelmi ünneplésére.

Ezzel a Lengyelországgal, ilyen frissen megválasztott Cseh elnökkel, én nem is szeretnék egy hajóban evezni, bocs mindenkitől aki hitt a V4-ben!
Ez most egy ilyen időszak. Magyarország történelme során nem először kerül ezekkel az országokkal ellentétes álláspontra. Volt köztünk ennél sokkal rosszabb állapot is. Az viszont (sajnos) igaz, hogy barátság igazából sosem volt. Max csak közös érdekek amik most az ukrán - orosz balhé miatt változtak és nem azonosak. Ez van, lesz ez idővel máshogyan és meg fog ez is változni.

Ez most egy ilyen időszak. Magyarország történelme során nem először kerül ezekkel az országokkal ellentétes álláspontra. Volt köztünk ennél sokkal rosszabb állapot is. Az viszont (sajnos) igaz, hogy barátság igazából sosem volt. Max csak közös érdekek amik most az ukrán - orosz balhé miatt változtak és nem azonosak. Ez van, lesz ez idővel máshogyan és meg fog ez is változni.
Persze, ha túléljük pl. a hülye lengyelek meg baltiak ugrálását, mert a mostani Morawieczki nyilatkozat tuti olaj a tűzre már MEGINT. Én értem hogy sokat fejlődtek - erősödtek, de miért kell ilyeneket nyilatkoznia? Komolyan azt hiszi hogy ez veszélytelen, hogy magyarázza az olyan okosságokat, hogy az oroszoknak erőszakkal ki kell menni teljes Ukrajnából, és megvizsgálnak minden eshetőséget, forgatókönyvet, a harmadik világháborút is?!

Ezzel a külpolitikával én remélem hogy mi soha nem fogunk azonosulni, ha ők ki szeretnék próbálni hogy működik-e az 5-ös cikkely mondjuk egy Lvov melletti lengyel dandáron eltolt orosz taktikai nuki fej/fejek miatt, próbálgassák a szerencséjüket egyedül!

Nekem igen ki van a faszom a lengyelektől az elmúlt pár évben, megmondom a frankót, tipikusan az a kis 12 éves cigány gyerek jut róluk eszembe, aki a 6 húszéves haverja előtt ugrálva cigivel a szájában játsza a keményet, mikor belédködtött 16 éves korodban, és lökdös hogy "miva', fész tőlem gecó" ?!

Tipikusan ennyi a lengyel külpolitika!!!

Fo hir Csehorszagban :D
Nem szarkeveres egyaltalan.

Gyengek az oroszok, koldulnak az oroszok, szet fognak esni, el kell venni toluk az atomfegyvereket bla bla

En nem tudom hogy o alkoholista-e vagy mi a banat baja van. Vagy lehet csak leirja a realitasokat otthon es atirta az 'ukrant' 'oroszra' ? :rolleyes: :D