Ember. Egy kvázi vágyódás volt, hogy mennyivel faszább hely lenne ez az egész, ha így járnának el.
Nyilván nem így lesz, ettől még megjegyezhetem.
Mehetne romeltakarítani a teljes ukrán sereg is törökbe, most úgyis összeszedtek hozza egy rakás embert, és a háború végeredményén úgysem változtatna, csak előbbre hozná, és sokkal többen túlélnék közülük.

Mehetne romeltakarítani a teljes ukrán sereg is törökbe, most úgyis összeszedtek hozza egy rakás embert, és a háború végeredményén úgysem változtatna, csak előbbre hozná, és sokkal többen túlélnék közülük.
És mehetnének velük az oroszok is.
Na, ez lenne így a legmenőbb, ami történhetne az emberiséggel.

Az oroszok nem jókedvükből vannak ott, hanem a ti- és gazdátok szarkavarása miatt. Ha a szigeten belűl maradnátok azzal a rengeteg csúnya nővel és kifele még füstjeleket se adnátok, az mégjobb lenne az emberiség szempontjából.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sajnos, ez a katasztrófa (is) valószínűleg a török társadalom radikalizálódásához fog vezetni. Már most is látható, hogy az USA-t hibáztatják miatta, amire az ottani média rásegít. Erdogan hatalma nőni fog mindenképp. Ez pedig az USA demokrata párti politikájának köszönhető. A mégoly liberális atatürki muszlim közösség sem tűri a durva és nyílt beavatkozást, hát még az ortodoxabbak. Ez történik, ha valaki mint elefánt a porcelánboltban politikát visz (demokrata mainstream).... Még jobban beágyazzák Erdogant.

Nemtom jó helyen vsgyok-e, rakjátoi át ha nem.
Moldova is megbukott. Puff.

Te még itt is tolod a baromságaidat? Nagyon szánalmaska vagy.

Nemtom jó helyen vsgyok-e, rakjátoi át ha nem.
Moldova is megbukott. Puff.

Te még itt is tolod a baromságaidat? Nagyon szánalmaska vagy.
Nem, nem vagy jó helyen.
Javaslom a földrajzi atlasz alaposabb tanulmányozását.

• Vicces
Reactions: Ramzana and hete
Már egyszer beraktam...

Már egyszer beraktam...
Ezt azért nem kéne szerintem.
Értem én, hogy konteo.
Meg kell az egyedül maradtaknak vmi, amire dühösek lehetnek.
A Természetre nem lehet.
De azért, na...

• Hűha
Reactions: Kim Philby