[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

hevedereztünk táraztunk időre. mindent 30 ast is pisztolyt is... nszvt kpvt. vólt minden. (jó vólt a verseny is és a felkészítésen is nem csak az időre ment hanem szakmai felkészítés is folyt. lőszer típusokkal kapcsolatban tulajdonságaiikkal. még a ballisztikai eltérésekbe is belementünk 3- + 0stb...
nem nagy valami de nemzetközi versenyebn indúltam több versenyszámban nyertem is vagy nyertes csapat tagja vóltam. még plakett is járt. (jól megviselte a bakony egyébként kicsit meggyűrt a paír.) de azért nem vólt az olyan rég.
késöbb az 1. lövész ellen is jól ment :) ezért (hk miatt) a lövészek közt hasznát vettem akkor a hk-s múltamnak pl. :) ez tapasztalat. szerintem.

• Tetszik
Reactions: bel
Van valakinek hire a honvédségi „generâciócseréröl, vagy hol keressem?
Hírem van, van egy munkánk honvédségi területen, olyan hülye került a kérdéses terület helyére, hogy annak lehet örülni, hogy önállóan képes levegőt venni... nem írhatom sajnos le a konkrét feladatot, de az egész iroda röhögött a gyökéren... Szóval ha ilyen nato katonákra cserélik az állományt nem kell aggódni, hogy ha háború lesz, gyorsan átmegy rajtunk a front.

2023. január 17-én volt a bejelentés, azóta kb. erről szól ez a topik. (Kb 40 oldalt írtak róla eddig a fórumozók.)
Te hibád, hogy nem csináltál neki egy "Tisztogatás" topicot és nem pakoltad oda át. Kevesebb hozzászólással futnak témák.
(Persze mielőtt komolyan vennéd: csak vicc volt.)

Toborzónappal egybekötött sajtótájékoztató lesz a Bálnában, február 13-án hétfőn 11 órától.
Beszédet mond Bobo és RSzR.
Kaptam rá meghívót, és ha időm engedi akkor elmegyek rá. Kiváncsi vagyok, az általam képviselt álláspont "ellenvéleményére is". RSzR beszéde ami elsősorban érdekel, mert azért valahogy utalniuk kell a jelenleg folyó idősebb magasabb rendfokozatú tisztek eltávolításával kapcsolatban történtekre.
Azt fogják mondani hogy ez milyenhejjdeszupijó

Hírem van, van egy munkánk honvédségi területen, olyan hülye került a kérdéses terület helyére, hogy annak lehet örülni, hogy önállóan képes levegőt venni... nem írhatom sajnos le a konkrét feladatot, de az egész iroda röhögött a gyökéren... Szóval ha ilyen nato katonákra cserélik az állományt nem kell aggódni, hogy ha háború lesz, gyorsan átmegy rajtunk a front.

Ezzel nem nyugtattál meg... :confused:

Ezzel nem nyugtattál meg... :confused:
Erre mit mondjak? :S

"Egy álmos hangú, utálkozó arcú káplár lépett a helyére, bizonyos Gent, aki "civilfóbiában" szenvedett. A betegség nevét egy bohém ezredorvos találta ki itt, az erődben. A gyógyíthatatlan kór fő tünete: heves émelygés, továbbá kínzó dühroham polgári személyek közelségétől."

Amikor a szakmádba szólnak bele..... Nem véletlen hanyagolom a Vill. energia topikot.

Inkább orosztalanítás, mint NATO-tlanítás zajlik a honvédségnél​

Ha az amerikai kötődésű Szabad Európa szerint sem NATO-tlanítás van, akkor ezt biztosra lehet venni. Szerintem a vélt politikai szálát a sztorinak el is lehet felejteni.

Egyszer NATOtlanítás, egyszer orosztalanítás. Legyen igaz mindkettő és a Honvédség csak a magyar nemzeti érdekeket vegye figyelembe.