Hadgyakorlatok magyar részvétellel (Magyarországon és külföldön)

Lövészeti kiképzések miatt kell fokozott hanghatásra számítani Szomód térségben február 22-én, 23-án, valamint március 1-jén és 2-án.

Kézifegyveres kiképzést tart a Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár állománya 2023. február 22-én 8.00 - 22.00 óra között, valamint 2023. február 23-án 08.00-14.00 óra között a szomódi lőtéren. Emiatt miatt időszakosan, fokozott – alacsony mértékű – hanghatások várhatóak.

2023. március 1-jén 08.00-22.00 óra között és 2023. március 2-án 08.00-16.00 óra között Carl Gustaf kiképzés miatt szintén fokozott, közepes mértékű hanghatásokra kell számítani az említett lőtér térségében.

Típust/típusokat nem tudok, így talán ebbe a topikba illik.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A típusválasztékról a Bödőcs jelenetből (2:05) Levente válasza jut eszembe:

4 Airbus H145M 2 mi-24 és egy mi 17 van a Csabai reptéren

4 Airbus H145M 2 mi-24 és egy mi 17 van a Csabai reptéren

Ha minden jól megy, csütörtökön lesz nyílt nap. Hogy lesz-e repülés, vagy csak technika simogatás, azt nem tudom. Több infoért nézegessétek a csabai repülőtér Facebook oldalát a következő napokban.

Ha minden jól megy, csütörtökön lesz nyílt nap. Hogy lesz-e repülés, vagy csak technika simogatás, azt nem tudom. Több infoért nézegessétek a csabai repülőtér Facebook oldalát a következő napokban.

Kigyüssz @Bálint? Megiszunk egy házi pálinkát?

• Imádom
Reactions: Bálint
Az éves kiképzésekről tartott tájékoztatót az elmúlt szerdán az MH Böszörményi Géza Csapatgyakorlótér Parancsnokság parancsnoka, Oszlánszki Béla ezredes. A Kossuth-laktanyában rendezett eseményen Várpalota és a környező települések polgármesterei mellett a tűzoltóság, a rendőrség és a mentőszolgálat , valamint erdészeti és vadásztársaságok képviselői is részt vettek. A program a tájékoztatáson túl, a társszervekkel való együttműködés ápolását és erősítését is célozta...

• Tetszik
Reactions: Pogány
Nos, nem tudom, mi töténik, de valami biztosan készül. Du. egy B52 kőrözött Kaposvár felett órákig, majd most elterelték Ferihegy leszálló gépeit (leeds-Bud, és Bucharest-Bud), mert egy B77 ER (ÁLLÍTÓLAG GYÁRI) több kör megtétele után leszáll ezekben a percekben. Csak... a képen lévő gyári 77-es kék... ez pedig fekete..... Itt repült el az Őrs vezér tér fölött... Akkora egy állat. Tud vki valamit?

Nos, nem tudom, mi töténik, de valami biztosan készül. Du. egy B52 kőrözött Kaposvár felett órákig, majd most elterelték Ferihegy leszálló gépeit (leeds-Bud, és Bucharest-Bud), mert egy B77 ER (ÁLLÍTÓLAG GYÁRI) több kör megtétele után leszáll ezekben a percekben. Csak... a képen lévő gyári 77-es kék... ez pedig fekete..... Itt repült el az Őrs vezér tér fölött... Akkora egy állat. Tud vki valamit?
Amerikai katonákat hoz.