[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Nem a drón sárkányszerkezete a nagy truváj, hanem az elektronika. Már ha az egyáltalán.
De biztos tanulnak belőle. Ez a Gorgon Eye cucc gyakorlatilag egy hatalmas, mozgó panorámaképet ad (jópár kamera képét összefésülve), amelyen utána vidáman lehet automatikusan követni, amit akarsz. A rendszer lelke egyrészt az optikai blokk, de szerintem a szoftver lesz az érdekesebb - azt viszont nem hiszem, hogy ahhoz hozzájutnak az oroszok. Állítólag távolról töröltek mindent az amerikaiak.
Volt rá fél percük.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem tudom mennnyire rendelkezel számokkal, de nem gondolom, hogy kissebb lenne mint a pár oda érkező amcsi hadihajó...természetesen 1 amcsi hajó felér 10 orosszal...pláne mióta beszarnak attól is és leszerelnek ha egy Szuhoj elrepül felettük :D
Most nincs alkalmam utána nézni, de nagyságrendileg lehet vagy 3-4 fregatt és korvettjük,
meg kb. 5 Kilo tengójuk és mondjuk egy tucat kisebb őrhajó.

Az amerikaiaknak muszáj mutatniuk valamilyen tevékenységet, hogy ők is odamentek keresgélni, mert hát adófizetők pénze, meg mittudomén. Valószínűleg hivatalból is kell keresgélniük, így meg legalább a Fekete-tengerre is tudtak vinni pár hadihajót. Azok is remelül tudnak EW porszívózni (bár pontosan nem tudom, mit vittek).
Arra még senki sem gondolt, hogy más oka is lehet, hogy 300 km-re egymástól keresik. Az amiknak is VAN adatuk a lezuhanás helyéről és az oroszoknak is VAN. Melyik az igazi? Mennyire hatásos a Reaper vezérlésének védelme? Mennyire torzultak el a gps-jelek? A műholdas kapcsolat intakt volt vagy fals?

Én próbáltam egy gesztust tenni, hogy lehet van benne vmi, amit írt a kolléga.
De mindegy.

Addig szórakozzanak, amíg nem lesz áldozata is.
De ez meg csak idő kérdése, elnézve a régebbi orosz áthúzásokat, megközelítéseket stb.
A második felében meg azt mondtam, hogy ennek a cinikus 'baleseteknek' nagyon könnyen lehet szomorú vége is.
Meglátjuk kinél szakad majd előbb el a cérna ha összefutnak a Feketén.
Ezzel egy a probléma orosz vadászgépek, felderítőgépek, drónok nem repkednek amerika partjainál, városainál

Kinek mit engednek a képességei ugye.

Egyébként meg tudomásom szerint az US drónok, gépek sem az ukrán városoknál és partjainál repkednek,
hanem nemzetközi légtérben.
Ostobaságot írsz. Kubából simán repkedhetnének orosz gépek az USA partjainál. De hát egy sápkóros angol kizárólag lenézésre képes.

Ostobaságot írsz. Kubából simán repkedhetnének orosz gépek az USA partjainál. De hát egy sápkóros angol kizárólag lenézésre képes.
Ha repkednének, de nem repkednek dadus.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha repkednének, de nem repkednek dadus.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A lényeget már megint kihagytad. A fesztivált mindig az angolszász szarkeverők csinálják.

A lényeget már megint kihagytad. A fesztivált mindig az angolszász szarkeverők csinálják.
4139640.jpg

Nincs kedvem vitatkozni.
Egyezzünk ki abban, hogy az angol-szászok akkora szarkeverők, mint az oroszok.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: gacsat and cirqle
4139640.jpg

Nincs kedvem vitatkozni.
Egyezzünk ki abban, hogy az angol-szászok akkora szarkeverők, mint az oroszok.
Az oroszok tehetségtelen kezdők hozzájuk képest. Rémlik Tony blair,esetleg Colin Powell,amikor egy kémcsövet mutogat az ENSZ-ben? Tán még Thatcher is rémlik,aki hisztérikusan tiltakozott a német újra egyesítés ellen? Tonkini incidens megvan? Guatemala,Chile,Nicaragua rémlik?

Nem mond hülyeséget az öreg ! Kína 10!! év alatt 30 db type 052D és 8 cirkálót gyártott le ! Ehhez képest sehol nincs az orosz termelés!
Az oroszok 18 év alatt építettek 4-5 project 22350 fregattot ! Legalábbis a 4-dik hajó 2024-be lép szolgálatba ! Amennyit rákölthettek arra a 4 fregattra eddig + korrupció ! már szép mennyiségű type 052D hajót vehettek volna belőle !
Itt van ez is ! Irán már dronokról indíthatna cirkáló rakétákat !
8 év alatt a 4 gen gépeiket is kipofozhatták volna kínai siklóbombával TGP, LGB, HMD cuccokkal !
Az 5 gen gép versenyben lemaradtak nem kicsit ! Saját 6 gen gépről meg ne is álmodjanak !