P
Pogány
Guest
Valami kell, ha màr màs nincs. Mondjuk a müszakiak legalàbb haladnak a felszereltség terén, bàr ez esetben is lenne mit erösíteni.Szeretem, hogy ilyenekről képesek hírt adni.![]()
Valami kell, ha màr màs nincs. Mondjuk a müszakiak legalàbb haladnak a felszereltség terén, bàr ez esetben is lenne mit erösíteni.Szeretem, hogy ilyenekről képesek hírt adni.![]()
MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred - Műszaki gépkezelői kiképzések folynak alakulatunknál...
Több száz technikai eszközzel rendelkezik a műszaki ezred, melyek üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen a szakképzett kezelőszemélyzet. A tanfolyamok során a már gépkezelői igazolvánnyal rendelkező katonák frissítik ismereteiket, az újonnan érkezett kollégák pedig megszerzik a szükséges tudást és gyakorlati fogásokat.
![]()
![]()
![]()
)Fel kéne újítani.
2015 augusztusa, KrAZ-255 PMP gyakorlat - Érdekesség szerintem, hogy a végén - igaz, csak rövid ideig - az "elpakolás" is látható (tisztában vagyok vele, hogy az én hiányosságom, hogy még nem láttam ilyet, de hátha más sem....)
Annyi útépítő eszköze lesz már a honvédségnek és így magyar államnak, hogy Lölő lassan kezdhet aggódni...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..