[BIZTPOL] Magyarország

+

Itt már a nagysakktáblán megy a játék.

Kárpátalja jövője - Toroczkai László, Ungár Péter vita​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kárpátalja jövője - Toroczkai László, Ungár Péter vita​

Először Ungár-Tornóczki Anitát olvastam ... Mondom miiii! :)

Lemaradtam Megyó nevelt lányának Ungárral való házasságáról?! :D

Kárpátalja jövője - Toroczkai László, Ungár Péter vita
Hát ez hatalmas volt!
1 óra környékén, amikor Toroczkai beviszi a gyomrost Ungárnak, azzal, hogy:
Most értettem meg, hogy te Oroszországot a kommunizmussal azonosítod, amit egyébként ti ballib pártok vagytok csak a mostani woke ideológiára átnevezve.
Ungár nyomja az atlanista mantrát/propit végig, hogy azért rossz az orosz, mert akkor csak 1 narratíva lehet, erre Király Tamás is beszól, nullázva Ungárt, hogy dehát pont ez van most is, mert csak a DS narratíva lehet.

HATALMAS, nézzétek.

A Karmelita ostroma Koszlidérccel és sok könnygázzal:
És mindezt a Magyar Királyság nagycímere előtt! Felháborító balos felforgatók!
Bizalmam_az_%C5%91si_er%C3%A9nyben.jpg

Na, orbán már hozza is be a migránsokat Magyarországra:
Már rég itt vannak! Saját tapasztalat alapján egy nagy cég raktárában: (rengeteg) ukrán, kirgiz, indonéz.

Ami engem meglepett, hogy kirgiz és ukrán közt nagyon sok a nő, főleg fiatal.

UI: ebként a cégek nem munkaerőt keresnek, hanem munkaszolgálatosokat

Mate ezt szepen oda tette! :D
Azért jó ez a videó részlet, mert választ ad erre a kérdésre, csak nem úgy, ahogy a Donáth-klán csöcsös plázacickója gondolja:

Ennyit a diákokról:

Ezek vérbeli kommunisták akiket külföldről pénzelnek és kb. zéró támogatottságuk van. A hangjuk nagy, a pöcsük viszont kicsi. De a gumibot végre megnövelhetné ... , mert tényleg rászolgáltak.

Azért jó ez a videó részlet, mert választ ad erre a kérdésre, csak nem úgy, ahogy a Donáth-klán csöcsös plázacickója gondolja:

Ennyit a diákokról:

Ezek vérbeli kommunisták akiket külföldről pénzelnek és kb. zéró támogatottságuk van. A hangjuk nagy, a pöcsük viszont kicsi. De a gumibot végre megnövelhetné ... , mert tényleg rászolgáltak.
Egy komment:
"Olyan országban akarok élni ahol a csőcselék nem balhézik minden nap. Nem teszi tönkre az ünnepeinket. Nem akarja a saját devianciáját rám erőltetni, és nem hurcolnak meg azért, ha én ezt nem akarom elfogadni, mivel számomra a természet törvényei az irányadóak."

Szerintem, minden benne van.

Azt megértem ha valaki politikai ellenérzésből gúnyolja a mostani nem egyszerű nevű minisztert, de erősen rombolja ezt az érzést azok az emlékeim, amelyek szerint a másik félhez tartozó miniszterek hullarészegen próbáltak dadogva elmondani beszédet nyilvánosan, és nagy tételben adtak el hadfelszerelést meggyőződésből, hogy környezetünkben soha nem lesz már háború, és hadsereg felesleges.
Abban az esetben, ha semmi mást nem tesz, már óriási eredmény lesz a jövőre nézve, hogy hozzá mert nyúlni a szent tehénhez.
Nincsen már másik oldal.
Csoportok vannak akik tiltakoznak ha szar nekik még vannak akik meg megélnek annak imitalasabol hogy ők ellenzék. Nincsen ellenoldal amíg OV aktív politikus, csak pár diszpinty. Mint Kádár alatt, a helyi ügyekben lehet néha eredményt elérni, de levaltasert kar küzdeni.

• Tetszik
Reactions: Árpicsek