Hiperszonikus csapásmérő eszközök elleni védekezés

K

kamm

Guest
Tudunk barmit errol az uj orosz interceptorrol vagy szokasos NI fogalmatlansag? :eek:

Hahaha, micsoda meglepetés! :D

"According to Missile Defense Agency’s (MDA) statement, Raytheon Missiles and Defense was granted $20.97 million, Lockheed Martin $20.94 million, and Northrop Grumman $18.95 million respectively. Each vendor must provide concept designs for prototypes by September 2022."

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
A Glide Breaker program általános célja, hogy az Egyesült Államoknak a kialakuló hiperszonikus fenyegetésekkel szembeni képességét fejlessze...

GlideBreaker-619-316.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@molnibalage megidézlek :)
9:37-nél már tévedés, csak beletekergetve. Ahol a Zircon vagy bármilyen HGV tud a ritka légkörben manőverezni, ott egy elfogó rakéta is tud.
Ez simán a payload és méret különbségekből adódik.

Amúgy a videó gerince az, amit anno én csináltam meg nekik, az felvizezve kb. A ballisztikus rakétás. Mert egy HSM/HGV szinte majdnem azonos cél. A végfázisban meg főleg. Tehát "nyugaton a helyzet változatlan.":

9:37-nél már tévedés, csak beletekergetve. Ahol a Zircon vagy bármilyen HGV tud a ritka légkörben manőverezni, ott egy elfogó rakéta is tud.
Ez simán a payload és méret különbségekből adódik.

Amúgy a videó gerince az, amit anno én csináltam meg nekik, az felvizezve kb. A ballisztikus rakétás. Mert egy HSM/HGV szinte majdnem azonos cél. A végfázisban meg főleg. Tehát "nyugaton a helyzet változatlan.":

De legalább lehet plusz pénzt kérni a Kongresszustól.

Azóta mintha bővült volna...
05-Layered_Air_Defence_Diehl_Defence.jpg

Terminátor linkelte

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Vélemény?

A hivatalos "bemutató" mindössze szép CGI videóra korlátozódik.
Azt ígérik, hogy a Párizsi Airshown majd több leleplezés lessz! Várjuk ki a végét!

Ujabb ezúttal az MBDA hiperszonikus rakéta elhárító CGI videó!
@Terminator lassan lehet nyitni kellene egy hiperszonikus rakéta elhárító rendszer fejlesztése topikot?