[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Én nem is értem a kamionos szállításokat. Ha 6-8 gépet felcsatolnak bármelyik szerelvényre, jobban járunk...
Szerintem felnek attol az elejen. A kamiont vegig ellenorzik, az biztosabban odaer. Ha mar a 200+ szallitjak, azok vagy labon mennek at majd Zalabol Tatara, vagy vonaton mennek Beaverfieldmarketplacebe, majd figyeld meg. :cool:

• Tetszik
Reactions: Catles
Amúgy meg az összevárom X darabot kb akkor van èrtelme számunkra ha vasúton hozzák.
Amúgy minek állna az RM telephelyèn.

Mert mondjuk a német gyárban, egy időben dolgoznak, mondjuk több db harcjárművön és feltehetően akár egy időben is készülnek el.

kf41hun-Lynx-Shutterstock-13955327v.jpg

Én nem is értem a kamionos szállításokat. Ha 6-8 gépet felcsatolnak bármelyik szerelvényre, jobban járunk...
Valószínű olcsóbb lenne.

Bár èn inkább a magyar honvèdsèg katonáival hozatnám haza.
Járművünk azèrt van pár darab hozzá.
Az is olcsóbb lenne. Hacsak nincs benne a szerződèsbe, hogy ezt az eladó cèg(RM/kmw) intèzi.

Valószínű olcsóbb lenne.

En nem. Delivery a gyarto felelossege, a kockazat is az ove.

Az is olcsóbb lenne. Hacsak nincs benne a szerződèsbe, hogy ezt az eladó cèg(RM/kmw) intèzi.
Biztosan benne van. Sosem hallottam semmilyen shipping fee avagy sajat szallitasrol azutan, hogy valaki kifizetett akarcsak felmillio-egymillio dollart egy rack cabinetnyi cuccra – hat meg egy-ket milliardnyi rendelesre...

Valószínű olcsóbb lenne.

Nem olcsóbb sajnos. Kurva drága lett a vasúti szállítás az energiaárak miatt. Meg az RM ingyé kihozza mivel a hazai átadás átvételig nincs fizetés.

Nem olcsóbb sajnos. Kurva drága lett a vasúti szállítás az energiaárak miatt. Meg az RM ingyé kihozza mivel a hazai átadás átvételig nincs fizetés.
Előbb egyébként nem Zalába hozzák és ott kap még egy végszerelést, mint a Gidran Kaposváron?