[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Kívàncsi vagyok, most, hogy elérték azt a szintet, ahogy anno a jobbik, lefejezik-e a belsô àruló vezetôi a megerôsödött nemzeti mozgalmat, hogy megint évtizedekkel visszavessék?
Az AfD már a harmadik vagy negyedik garnitura vezetőnél tart, a kurzus eléggé letisztult 1-2 forrofejűn kivül. Ez a Weidel egy nagyszerű szónok, inteligens, jól néz ki,nő is, leszbi is. Tehát képes lenne szélesebb választóköröket is megszólitani mint egy kimustràlt politikus, akit a népfront (CDU, CSU, SPD, zöldek, stb. stb) indit majd, mint amilyen ez a balfék Steinmeier,ellene. Érdekes lesz :) Szerintem.
Sajnos csak 2027-ben kerül erre sor.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Franciaország elnöke, Emmanuel Macron a „videojátékokat és a rossz szülői nevelést” hibáztatta az országszerte több mint 3 éjszakája tartó tömeges zavargásokért.

Ilyen gyava balfasz sose fogja neven nevezni a dolgot. Addig valtozast hogy varhatnak.

Ez ugye ilyen hibbant propi oldal, ukran koldusok irjak is neki hogy mar inkabb a szarkupaccal foglalkozzon a franszoak helyett. :D

NEW
Posted at 16:0616:06

BREAKINGBuses and trams to stop nationwide​

Interior Minister Gérald Darmanin has ordered all buses and trams to stop from 21:00 (19:00 GMT), the AFP news agency reports.

Franciaország elnöke, Emmanuel Macron a „videojátékokat és a rossz szülői nevelést” hibáztatta az országszerte több mint 3 éjszakája tartó tömeges zavargásokért.

Ilyen gyava balfasz sose fogja neven nevezni a dolgot. Addig valtozast hogy varhatnak.
A játékokban még van is némi igazsága elnézve ezt a sok mai fiatal gyökeret.

Igazából csak a régi BF3-as élményeiket akarják újraélni a szegény tüntetők, aztán keresik az Operation Métro meg Seine Crossing szervereket élőben :D Megyek is mocsok mód szétaknavetőzni a népet egy jó rush-ra :D

Ok, mar lattam mindent is. :D

Az üldözőnek mi a bánat van a bal kezében? Az utolsó másodpercben lehet látni a földre vetülő árnyékot. Ott jobb kezében telefon, a balban egy legalább 60-70 centis tárgy van. Lehet, hogy bozótvágó?

Persze. Egymás között, francia a franciával.

edit: hagyjuk is, mert elmegyek megint rasszistába, pedig nem is vagyok rasszista :(

Valamilyen szinten mindenki rasszista, hasonló a hasonlót szereti, ezzel nincsen semmi probléma:

Rasszizmus nélkül egy közösség nem tud életképes lenni, valószínűleg az evolúciónk során ez egy igen nagy előny volt/ az mind a mai napig.

A probléma akkor kezdődik, amikor valakik a természetes emberi ösztönöket "rossznak" kiáltják ki, és megpróbálják elnyomni.

Rám egyáltalán nem jellemző a konteózás, sőt.
Rendszeresen kiakadok Milagro-n is itt :D

De azok után, hogy a nagy migráns-nyomásban is benne van fehérorosz, orosz, török kacsó... hááááát. Fassetudja.
Nyilván a társadalmi problémák adottak Fr-ban enélkül is, én úgy gondoltam, hogy egy kis lökést adhattak -esetleg.
Vagy nem.

edit: meg azért még Fr-ban sem volt nagyon divat az AK meg a shotgun...
Igaz, az Hedbos buliban is VZ58asok voltak.... igazából a legtöbb fegyveres mészárlást a Franciáknál követték ép az elmúlt időben... erre most lelőnek egy érdemest és látjuk mi lesz...

"A francia rendőrségen belüli források azt állították, hogy az ország számos városának állomásán már teljesen kifogytak a nem halálos lőszerek, és néhányan azt állítják, hogy alacsony a halálos lőszerkészletük is."

Komment: Meglepetés, hogy egyikük sem hiányzott a sárga kabátokkal és a közelmúltban történt sztrájkokkal való több hónapos konfrontációval szemben.

"A francia rendőrségen belüli források azt állították, hogy az ország számos városának állomásán már teljesen kifogytak a nem halálos lőszerek, és néhányan azt állítják, hogy alacsony a halálos lőszerkészletük is."

Komment: Meglepetés, hogy egyikük sem hiányzott a sárga kabátokkal és a közelmúltban történt sztrájkokkal való több hónapos konfrontációval szemben.
Esélyesen azért nincs most mert ott elhasznàltàk