Szimpatizánsok és fóbiások kávéháza

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

azim

Well-Known Member
2016. március 11.
270
735
93
@Wilson
Ember ez egy bejegyzés egy full Putyin és ukri háború párti orosz katonai blogoldalról, ha rákattintasz a kék feliratra (Katonai informátor) rögtön eljutsz a már említett orosz oldalra, tehát ne rajtam kérd számon a dolgokat....

És sanszosan nem a fűrész telep volt a célpont, ugyanis ha átalakították földi csapásmérésre akkor értelemszerűen nem lehet elvárni tőle egy Iskander vagy egy GMLRS pontosságát....
értem, te csak a hírhozó vagy nem a szerkesztő és nem is a szakértő. így neked semmi felelőséged nincs arra vonatkozóan hogy milyen híreket ollózol össze... derék!

Azon kívül hogy megszólítottak és reagálnod illik, esetleg bármelyik kérdésre megpróbálnál választ adni?

És ha már itt tartunk akkor: mekkora pontossága van egy sima és egy "ha átalakított" rakétának? És ennek tükrében mennyit kellett volna indítani hogy eltaláljon 100m2 -es területet?

Csak azért kérdem mert a sziklaszilárd kijelentésedtől (elnézést: idézetedtől) a következő lépésben már csak feltételezések maradnak és egy utalás arra hogy mit nem fog tudni elérni. ja meg a pontocskák :D
 
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
3 471
16 877
113
Neked aztán van bőr az arcodon bele állsz a másikba valótlanságokat állítasz róla aztán amikor az illető azt kéri, hogy ugyan prezentáld már azokat a hozzászólásokat az állításaid igazolására akkor átmész Vérpistikébe...

És még egyszer én mikor dícsértem aléltan bármilyen ukriknak adott haditechnikát.?



Légy szíves idézd már ide ezeket a hozzászólásaimat, ha erre nem vagy képes akkor a szemembe nem vagy több egy ócska trollnál aki itt éli ki magát a fórumon...

Ooorky-nak belinkeltem egy záróakkordot a munkásságod elemzéséről. Neked nem fogok,mert megint galambbal sakkozok.​

 
W

Wilson

Guest
Leírtam a dátumokat. Gyáva vagy rápillantani?
Kettőnk közül aki annyira gyáva, hogy nem meri berakni azokat a hozzászólásaimat amit problémásnak talál azt bizony te vagy,,,

Tehát még egyszer légy szíves prezentáld azokat a hozzászólásaimat amelyekben elaléltam az ukriknak adott haditechnikáktól..
 
W

Wilson

Guest
Óóó, nekem nem kell bemutatni.
Emlékszem amikor anno még frissen regisztrálva a különféle személyiségei 3 különböző módon reagáltak ugyanarra egyik napról a másikra.
Igen? Amúgy részleteznéd milyen különféle személyiségeimről beszélsz akik 3 különböző módon reagáltak ugyanarra egyik napról a másikra?

Mindezt 2017-ben mivel akkor regisztráltam a fórumra...

Amúgy meg ha már ezt a dolgot felhoztad, csak érdekességként megjegyzem, hogy pontosan te voltál az aki elmondta , hogy bizony trollkodott már ezzel a módszerrel különböző fórumokon...
 

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
3 471
16 877
113
Kettőnk közül aki annyira gyáva, hogy nem meri berakni azokat a hozzászólásaimat amit problémásnak talál azt bizony te vagy,,,

Tehát még egyszer légy szíves prezentáld azokat a hozzászólásaimat amelyekben elaléltam az ukriknak adott haditechnikáktól..
Ne kapaszkodj,ez nem hullámvasút. Nézd meg!
 
  • Imádom
Reactions: LMzek 2.0

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 940
48 714
113
Itt aki lejáratja magát,az te vagy. Ne kapaszkodj az említett kettőbe,mert nem csak arról van szó, nem véletlenül írtam,hogy amikor kaptak valami csodaszert.A fent említett kettő csak példaként lett idézve,és természetesen görcsösen ismételgeted ezeket. A jól ismert Wilsoni sumák,amit természetesen a nagyérdemű már jól ismer.

Nem érted a lényeget, wilson egy "hírhozó", neki nincs véleménye, csak "másokét" osztja meg, ezért nem is tudsz tőle olyan megnyilvánulást hozni ami az "ő" véleményét tükrözné.
Ne üssétek a bénát, az olyan rangon aluli.
 
W

Wilson

Guest
Ne üssétek a bénát, az olyan rangon aluli.
A bénaságról inkább ez az ominózus kommented jut eszembe, amiben teljesen komolyan azt állítottad, hogy feltörtem dudi fiókját és én kommentelek a nevében,,,,,

Azt bizony,mert ott is téged veséztek ki,nem engem.
Az csak egy rosszindulattól csöpögő hozzászólás volt....
Ne kapaszkodj,ez nem hullámvasút. Nézd meg!
Én mit is nézzek meg? Mint mondtam nem vagyok gondolatolvasó így nem tudom, hogy abból az időszakból melyik kommentemre gondolsz..

Így aztán rajtad a sor , hogy elém tárd , hogy mely hozzászólásaimra gondolsz, addig amíg ezt nem teszed meg addig csak szimpla trollkodás amit csinálsz.
 
  • Vicces
Reactions: Törölt tag 1711

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 981
91 894
113
Orbánnak van 1 rossz hírem!
Fleto elég xar bőrben van.

Gyurcsány: "A 2008-as válságot Gyurcsány nem okozta, hanem megoldotta" :D

359213799-2248025055389903-7281431283996320906-n.jpg
 
Status
Not open for further replies.