[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Stimmt. Én sem gondolom, hogy elnöknek kéne lenni.
Viszont az. Ez van.
Nem feltétlenül neked címezve, de nekem nem szimpatikus, hogy ugyan nem is csinált
olyan 'elnökös dolgot' ami kifogásolható lenne, pusztán azért röhög rajta a fél fórum, mert elesik a lépcsőn,
bringával eldől /én is estem már../ stb.
Tehát pusztán azért, mert öreg.
Én szeretnék ennyi idősen még egyáltalán képesnek lenni arra, hogy felüljek a kerékpárra.

Aztán persze, OK, nem ő tehet róla, hanem a tuggyukkik meg az éssatöbbi.
Viszont akkor meg nem is rajta kell röhögni.
Empátia.

• Tetszik
Reactions: tiz
Viszont az. Ez van.
Nem feltétlenül neked címezve, de nekem nem szimpatikus, hogy ugyan nem is csinált
olyan 'elnökös dolgot' ami kifogásolható lenne, pusztán azért röhög rajta a fél fórum, mert elesik a lépcsőn,
Én szeretnék ennyi idősen még egyáltalán képesnek lenni arra, hogy felüljek a kerékpárra.

Empátia.
Remélem a rákos félheréjű Putyót is sajnálni kell akkor az empátia jegyében, csak hogy a csúf kettős mércét elkerüljük már valahogy Ő is öreg, beteg. Lehet már nem is él :D !

Viszont az. Ez van.

Empátia.
A demencia egyik igen fontos tulajdonsága, hogy mindig először a "belátás" képességét rombolja le. (Neurológustól tudom... :cool: )
Pontosan emiatt van rengeteg vezetésre alkalmatlan, ön- és közveszélyes, 70+-os öreg az utakon. A fő probléma ott van, hogy ez a faszi az Amerikai Egyesült Államokat vezeti.
És onnantól, hogy nincs önálló gondolata (ugye múltkor lefényképezték az útmutatóját o_O), gyakorlatilag egy civil puccshoz asszisztál. Ugyanis nem ő irányítja az országot, hanem a köre. Ezek az emberek nem a megválasztott amerikai "elnökök". Gyakorlatilag felelősség nélkül bitorolják az irányítást.

A demencia egyik igen fontos tulajdonsága, hogy mindig először a "belátás" képességét rombolja le. (Neurológustól tudom... :cool: )
Pontosan emiatt van rengeteg vezetésre alkalmatlan, ön- és közveszélyes, 70+-os öreg az utakon. A fő probléma ott van, hogy ez a faszi az Amerikai Egyesült Államokat vezeti.
És onnantól, hogy nincs önálló gondolata (ugye múltkor lefényképezték az útmutatóját o_O), gyakorlatilag egy civil puccshoz asszisztál. Ugyanis nem ő irányítja az országot, hanem a köre. Ezek az emberek nem a megválasztott amerikai "elnökök". Gyakorlatilag felelősség nélkül bitorolják az irányítást.
Én azért inkább örülök annak, hogy nem épp pl. egy JFK az elnök.
Lehet szarabbul járnánk.
Remélem a rákos félheréjű Putyót is sajnálni kell akkor az empátia jegyében,
Mert? Ténymegállapításokkal fölösleges ellenkezni :D :D

• Vicces
Reactions: megazez and zeal
És onnantól, hogy nincs önálló gondolata (ugye múltkor lefényképezték az útmutatóját o_O),
Jó pár évvel ezelőtt, amikor még nem csak a Fideszes sajtót engedték be a kormány rendezvényeire, lefotózták Orbán Viktor útmutatóját is. Akkor neki sincs önálló gondolata?

Ha nagyobb nyilvánosság előtt beszélsz, akkor az a természetes, hogy van ilyen. Legfeljebb nem olyan részletes mint Biden-nek.

Én azért inkább örülök annak, hogy nem épp pl. egy JFK az elnök.
Lehet szarabbul járnánk.
Én kevésbé. Azért a világ első számú országának vezetője legyen már tisztában azzal, hogy mit csinál, és az is jó lenne ha nem képzeletbeli barátokkal fogna kezet. Gyakorlatilag azok akik irányítják kb bármire rá tudják venni. Rég nem abban a székben lenne a helye.

Viszont az. Ez van.

Empátia.
Itt kevered a kettőt. Itt nem egy idős bácsin röhögünk, hanem azon, h elnök lehet, és az amcsi média próbál úgy tenni, mintha nem lenne semmi látnivaló. Ezen röhögünk, közben ugye sírnunk kéne, mert nincs felelősség. Ugye az USA külpolitika elvileg az elnök hatásköre, itt meg láthatatlan, felelősségre vonhatatlan alakok kavarják a szart, mert ugye az nyilvánvaló, h Biden nem képes felelős döntést hozni. Szóval röhögünk, igen, de valahol kínunkban.
Azt meg elegánsan kikerülted, h nem csak a pofára esése gáz, hanem ahogy gyerekekkel, nőkkel viselkedik, az is. Ez pedig nem a korából fakad, max abban gátolja a demenciája, h felismerje, h kamerák előtt nem kéne így viselkedni.

Jó pár évvel ezelőtt, amikor még nem csak a Fideszes sajtót engedték be a kormány rendezvényeire, lefotózták Orbán Viktor útmutatóját is. Akkor neki sincs önálló gondolata?

Ha nagyobb nyilvánosság előtt beszélsz, akkor az a természetes, hogy van ilyen. Legfeljebb nem olyan részletes mint Biden-nek.
Repeat the line ;) :D !

Akkor te nem azt az "útmutatót" láttad fényképen.

• Tetszik
Reactions: Ramzana
Én kevésbé. Azért a világ első számú országának vezetője legyen már tisztában azzal, hogy mit csinál, és az is jó lenne ha nem képzeletbeli barátokkal fogna kezet. Gyakorlatilag azok akik irányítják kb bármire rá tudják venni. Rég nem abban a székben lenne a helye.
Arra utaltam, hogy lehet JFK-vel már rég nem csak Ukrajnában menne a mókázás.

Itt kevered a kettőt. Itt nem egy idős bácsin röhögünk, hanem azon, h elnök lehet, és az amcsi média próbál úgy tenni, mintha nem lenne semmi látnivaló. Ezen röhögünk, közben ugye sírnunk kéne, mert nincs felelősség. Ugye az USA külpolitika elvileg az elnök hatásköre, itt meg láthatatlan, felelősségre vonhatatlan alakok kavarják a szart, mert ugye az nyilvánvaló, h Biden nem képes felelős döntést hozni. Szóval röhögünk, igen, de valahol kínunkban.
Elég ritka esetekben fordult eddig is elő, hogy egyszemélyben döntött volna az elnök.
Azt meg elegánsan kikerülted, h nem csak a pofára esése gáz, hanem ahogy gyerekekkel, nőkkel viselkedik, az is. Ez pedig nem a korából fakad, max abban gátolja a demenciája, h felismerje, h kamerák előtt nem kéne így viselkedni.
Nem tudom mennyire gáz, nem voltam ott.
Nem is rémlik, hogy olyan dolog lett volna, ami miatt felelősségre kéne vonni.

Arra utaltam, hogy lehet JFK-vel már rég nem csak Ukrajnában menne a mókázás.

Elég ritka esetekben fordult eddig is elő, hogy egyszemélyben döntött volna az elnök.

Nem tudom mennyire gáz, nem voltam ott.
Nem is rémlik, hogy olyan dolog lett volna, ami miatt felelősségre kéne vonni.
Nyilván nem egy személyben dönt, még tán Sztálin sem egyedül döntött mindenben. A felelősséget viszont ő viseli. Ellenben ha eljátszunk a gondolattal, h később egy döntés miatt bíróság előtt kéne felelnie, jön az ügyvéd, és közli, h ja, hát szegény bácsi nem beszámítható?

Van egy cuki anekdota a Kurszk kiemeléséről. A mérnök elmondja az elnök bácsinak, h igen, kivitelezhető. Majd amikor arra kerül a sor, h felszínre hozzák-e, azt válaszolja, hogy nem. Aztán amikor az elnök bácsi négyszemközt megkérdezi, hogy ez mégis mi volt, közli, h "még mindig úgy gondolom, hogy megoldható, de Ön az elnök, Önnek kell meghozni a döntést". Persze lehet, hogy csak kitalált sztori, de a lényeg benne van.

1:40 körül pl
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Akkor te nem azt az "útmutatót" láttad fényképen.
Biden útmutatója kicsit részletesebb. :D

Egyébként meg komolyabb politikusoknak egy csapat írja írja a beszédeit. Kampány idején azt is mérik, hogy milyen szavakat használjon a beszédben. Amikor Hillary Clintonnak kiszivárgott a levelezése, kiderült például hogy egy egysoros "spontán" Twitter üzenetről előtte egy napig egyeztetett a stáb 7-8 tagja.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Oh, ez semmi. Par eve leszakadt es lezuhant valami darab egy masikrol, maskor meg a nagy szelben majdnem szethulott egy, ott lengett valami irdatlan vasdarab orakig a szelben... mindez a Billionaire Row kornyeken persze, mert ezekben az eszement tutornyokban csak ok laknak (ezekben $50M-$250M az arsav lakasonkent.)