[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

"Egyedi kialakításának és nagy teherbírásának köszönhetően különféle fegyverrendszerek telepíthetők a járműre; így a Gidrán 4x4 különböző telepítések és küldetések szerint konfigurálható."

1692976328351

"Egyedi kialakításának és nagy teherbírásának köszönhetően különféle fegyverrendszerek telepíthetők a járműre; így a Gidrán 4x4 különböző telepítések és küldetések szerint konfigurálható."

1692976328351

Nem rosszból, de:

És?

Vitrinbe minden harcjárművel, nehogy má lejöjjön a festék!
Meg legalább már van!
Korábban 2021-ig éveken át azon ment itt az oldalakon átívelő ölremenő viták, hogy ha lesz milyen festése lesz...a bolygó összes addig meglévő változatának minden példányáról készült fotót belinkelték a kedves fórumtársak. Aztán ...kicsi 10 oldalas szünet jött a nyugdíjakról...majd valaki mindig újra és újra feldobta hogy milyen festése lesz...VÉGRE VAN!
Végre legyen már Yörük is! Tőlem aztán lehet kék is csak legyen.

Asszem Krisss írta korábban, hogy az egyik új harcjármű már kapott keményen...talán fával találkozott nem emlékszem pontosan...szóval lehetnek gyermekbetegségek kopások a két éve itt lévő néhány sz.rráhajtott darabon (majd a kötelezőt ha nincs casco kicsit megemeli a biztosító).

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ti optimistiák vagytok , elfogadom , tiszteletben tartom , én nem , túl sokat keresgéltek erre-arra!Piackutatás,chiphiány....nem bírják , nem akarják kifizetni!Húzzák ameddig lehet!Ha lenne rá zsé kifizetnék , nincsen , így radar sincsen.A miniszter simán ráérne , bárhonnan viisszajönne , csak hogy bemutassa! 20-ka elmúlt , nincsen mihez kötniLehet hogy van mondjuk 1 darab , Magyarországon , de szerintem nincsen!
Hagyd már el ezt a nincs pénz dumát, ha nem lenne, akkor se a lynx se a Leopard2A7 se jönne

Az itteni fórumra hivatkozva lett ez a cikk.
???
Hat, ez nem meglepo... lyukas meg az allam gatyaja is perpillanat, ebbol egyhamar nem lesz rendeles, amig nem jon penz Brusszelbol.

???
A HT Division oldaláról eltűnt a Nurol Makina Hungary oldalán pedig megjelent.

1692976328351

Sőt az NMS is meg egy másik teherautó.

???

Azért az vicces, hogy berakják a polgi face-es képeit, amin ott az újabb adag Gidrán, aztán kicsivel lejjebb meg írják, hogy csak találgatások vannak, hogy megjöttek e :D

Hat, ez nem meglepo... lyukas meg az allam gatyaja is perpillanat, ebbol egyhamar nem lesz rendeles, amig nem jon penz Brusszelbol.

Pedig a hivatalokon belül nagyon megy a varázslás, és minden lószart megígérnek.
A legújabb az, hogy nem évente teszel egy általános összeférhetetlenségi nyilatkozatot, hanem minden egyes ügy megkezdésekor.

Nem lesz több Gidrán véve, vagy mi?! :confused:

Inkább csúsztatják a dolgot szerintem. Lehet az idén nem lesz több, jövőre meglátjuk. Azt nem gondolom, hogy kidobták a projektet, lévén 4*4 kerékképletben ezt a gépet választottuk. Van a HM költségvetése, szerintem ez nem lehet pénz kérdés, ha eldöntötték évekre, hogy miből mennyi. Inkább csúszhat a történet, én ennyit látnék bele.

• Hűha
Reactions: Kim Philby