[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

A Kreml megdicsérte tudásáért
Inkább a tudatlanságát mutatta (legalább is remélem, hogy nem volt szándékos) - a politikai korrektséggel még onmagában nem lenne gond, de a Nagy Péter megemlétésével kissé elvetette a sújkott. Azt még hagyán, hogy embereket sajátkezuleg kínzó és saját fiát meggyilkoltató sociopata volt, de rabszolgasorsba taszította az egyszeru orosz népet és megszuntette a patriarchátust, amely csak 1917-ben jott újra létre. A papok lényegében állami tisztiviselokké váltak. Ez hoszutávulag egy mentális és morális hanyatlásnak adott alapot, amely viszonylag megkonyítette a bolsevikok hatalomrakerulését.

"Lengyelországban több mint 20 vonat szabotálását hajtották végre Oroszország nyilvánvaló támogatói egy egyszerű "rádióstop" paranccsal, amelyet bárki sugározhatott 30 dolláros felszereléssel."
Így tovább...

Dehogynem. Sejtettem, hogy OĽANO-s vagy SAS-kás.
Melléfogtál. :cool: A nekem leginkabb bejovo párt biztosan nem fog bejutni, ezért, akár csak legutóbb a KDH (erre nem tippelnél, ugye?) és PS kozt fogok donteni.

Gondolom a te szívednek legkozelebbi politikát a pszeudovéletlen szavakat generálo "Szlovákia Kapitánya" hozza. :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Holy fuck. 62 millioan lattak. :eek: :eek:
TC-nel egy jo atlagos nezoszama mostanaban... Trump-interju megyedmillliard korul jart, amikor utoljara neztem, mig a total erdektelen Tate, Ice Cube stb temak 10-20-30M kornyeken.

Szerintem az Orban-interju siman lesz 80-100M kozott egy heten belul.

Ennek a félkegyelmű Musknek ez jött le ebből az interjúból?
Mitol lenne felkegyelmu? :rolleyes: Neki az egyik vesszoparipaja a populacios kerdes, kifejezetten utalja, amikor tulnepesedesrol hazudoznak a politikusok.

Csak nem a göthös, semmirekellő libernyák-LMBTQI "Progresszív Szlovákia" támogatója vagy?!
...nem szabad ilyen egyenesen fogalmazni, ird körül szépen a problémát! :rolleyes:
:p
A nekem leginkabb bejovo párt biztosan nem fog bejutni, ezért, akár csak legutóbb a KDH (erre nem tippelnél, ugye?) és PS kozt fogok donteni.
A KDH-val mondjuk engem is megleptél volna, de tudom (!), hiszen nyilvánvaló, hogy majd a PS-re szavazol. Lelked rajta. :cool:

TC Orban-interjuja:

Most eppen 64.5M all, orankent 4-5M korul nezik meg, szerintem mar pentekre meglesz a 80-100M, amit feljebb josoltam... :cool:

Az egyszeruseg kedveert ide gyujtom ma az amerikai (es fobb vilagsajtos) reakciokat a TC Orban-interjura, mert inkabb ide passzol... minden ido EST.

Az AP - BY BELA SZANDELSZKY -, legutobb updatelt (9:24AM) verzioja:

7:31AM:

WT:

Haaretz (Izrael):

Politico EU:

DB:

TC-nel egy jo atlagos nezoszama mostanaban... Trump-interju megyedmillliard korul jart, amikor utoljara neztem, mig a total erdektelen Tate, Ice Cube stb temak 10-20-30M kornyeken.

Szerintem az Orban-interju siman lesz 80-100M kozott egy heten belul.
A szerb miniszterelnökkel csak 11,5 milliót hozott

OV-TC magyar felirattal

A szerb miniszterelnökkel csak 11,5 milliót hozott

OV-TC magyar felirattal
A szlovak magyar miniszterelnokkel meg nincs mert oda eleg Washington-t felhivni ha erdekli hogy mirol mit gondolnak. :D

TC Orban-interjuja:

Most eppen 64.5M all, orankent 4-5M korul nezik meg, szerintem mar pentekre meglesz a 80-100M, amit feljebb josoltam... :cool:
69M most; az elmult 5-10 percben neztem folyamatosan, 700 ezret ugrott (!) ennyi ido alatt.
Az egyszeruseg kedveert ide gyujtom ma az amerikai (es fobb vilagsajtos) reakciokat a TC Orban-interjura, mert inkabb ide passzol... minden ido EST.

Az AP - BY BELA SZANDELSZKY -, legutobb updatelt (9:24AM) verzioja:

7:31AM:

WT:

Haaretz (Izrael):

Politico EU:

DB:
Daily Caller:

Musk reakcioja is kulon hir lett: