[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

@arcas

Hát barátom nagyon úgy néz ki , hogy a b..i simogató progresszívak nyerik meg a választást. A média mindent megtett érte. Minden oldalról manipulálták az egyszerü embereket.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
@arcas

Hát barátom nagyon úgy néz ki , hogy a b..i simogató progresszívak nyerik meg a választást. A média mindent megtett érte. Minden oldalról manipulálták az egyszerü embereket.
Annyi agyatlan ember nem lehet, bár már semmin nem lepődök meg. Többektől hallottam ma is, hogy "hiszen nincs más" o_O
No ezeknek ajánlom ezt az alábbi kis videót - sajnos itt most a magyar olvtársaknak érdektelen lesz, pedig megérne egy magyaritott változatot, hogy milyenek is pontosan a progressziv jelöltek felvidéken és milyenek a céljaik:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Annyi agyatlan ember nem lehet, bár már semmin nem lepődök meg. Többektől hallottam ma is, hogy "hiszen nincs más" o_O
No ezeknek ajánlom ezt az alábbi kis videót - sajnos itt most a magyar olvtársaknak érdektelen lesz, pedig megérne egy magyaritott változatot, hogy milyenek is pontosan a progressziv jelöltek felvidéken és milyenek a céljaik:
Hát igen, idióták társasága. se tudás, se tapasztalat se semmi...

Ezen meglepődtem, hogy a napi gazdaság is kb USA bizniszként írja le az uki gabonát:

Egyszer csak leesik a franciáknak is, hogy épp állami támogatással nyírják ki a piacit… bezzeg ha a kínai csinálja…

Nem értem, hogy ez nekünk magyaroknak miért baj?
Azaz, ha woke és gender idióták irányítják a szomszédos országokat. Hadd bomoljanak.
Nekünk pedig kemény konzervatív vezetést kell vállasztani!
Az, hogy most mellénk állnának (vagy pont nem, de szerintem inkább nem, mert Ficó egy köpönyegforgató) egy esetleges EU csörte kapcsán, az pont mindegy is. A lényeg, hogy híguljanak és genderesedjenek. Majd ha kihallnak, jövünk mi vissza a régi területeinkre.

Én a hazai rossz példát vélem látni, a legmagasabb szinten!
...sokasodó jelekkel!
Zavar!!!

.
Emojit elfelejtetted! :)

Igaz, javítom ;) :

Én a hazai rossz példát vélem látni, a legmagasabb szinten! :(
...sokasodó jelekkel! :mad:

Zavar!!! :mad:

.

Bár "Vezérünk" az Érinthetetlen és Tökéletes, és az Előrelátó (, +Szerény) is, DE azért az aki saját eszét is használja, az javítja serényen a jövőt emésztő hibákat a "maga kis Portáján" legalább ! :oops::hadonaszos:
... vagy rövidített közép-osztálybéli tagsága érdekében "előadja" a nemzeti-struccot a Netflix-nézéssel "erősítve" és ugye "Gyorsítva", ami "Gyorsítunk" be is lett jelentve! :hadonaszos:

U.I.: Kis iróniával tompítottam a szomorú valóságot...

.

Remélem bejut a magyar összefogás!
Itt lehet követni:
Miért van zárva a Szlovákia és a Közép Európa V4 topik? @Tcat ?

Itt lehet követni:
7:01-kor az első voltam a szavazókörzetemben :)

Amúgy ajánlom a wikipédiát
https://en.wikipedia.org/wiki/Yaroslav_Hunka

Azon belül is a szócikk vitaoldalát:
"Stop Feigning Ignorance

First paragraph. It was not later revealed. It was always known. It was also more than just affiliated.

Why give Putin the PR win? We will have to lie through our teeth on this one."

Kiemelés tőlem.
Na, az idézett rész már el is tűnt, nyom nélkül. :)
Közben a kanadai liberális párt (Trüdó pártja) frakcióvezetője már indítványozta, h a jegyzőkönyvekből meg a hivatalos videókból töröljék azt a részt. Új Múlt 2000 Kft. :) Mondjuk leszavazták a javaslatát.

Itt lehet követni:
Megvan a szlovák választási eredmény
0121_0.png.webp

• Tetszik
Reactions: Kim Philby