Èrdekes a felszerelésük. Kamelback? Golyóálló mellény? A ràdió is elég nagynak tűnik....
Hát, inni azért kell, a rádió meg olyan dolog hogy a teljesítményhez méret is társul. A kis marokba való rádiókkal nem nagyon beszélsz néhány száz méternél messzebbre. (Ideális esetben)
A mellény meg mellény, mindenki használja ma már.
Én személy szerint nem aggódnék a shayetet13 felszerelésén :)

Hát, inni azért kell, a rádió meg olyan dolog hogy a teljesítményhez méret is társul. A kis marokba való rádiókkal nem nagyon beszélsz néhány száz méternél messzebbre. (Ideális esetben)
A mellény meg mellény, mindenki használja ma már.
Én személy szerint nem aggódnék a shayetet13 felszerelésén :)
Köszönöm, te ehhez biztos jobban értesz! :)

Köszönöm, te ehhez biztos jobban értesz!
Egyébként halvány fingom nincs milyen felszerelést használnak , az is előfordulhat (bár nem hiszem) hogy ez egy 80 As évek beli rádió és azért ekkora. Nem sokat tudok a shayetet13 ról de gondolom hogy elég komolyan dolgoznak évtizedek óta és mindenből a legjobbat kapják.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez eleg szivszorito, azok a most kikepzett ujoncok rovidesen ertelmetlenul meghalnak...

"How do you ask a man to be the last man to die for a mistake?"
(John Kerry mint Vietnam Veterans Against the War szovivo, 1971, US Senate Foreign Relations Committee)

Èrdekes a felszerelésük. Kamelback? Golyóálló mellény? A ràdió is elég nagynak tűnik....
M
Egyébként halvány fingom nincs milyen felszerelést használnak , az is előfordulhat (bár nem hiszem) hogy ez egy 80 As évek beli rádió és azért ekkora. Nem sokat tudok a shayetet13 ról de gondolom hogy elég komolyan dolgoznak évtizedek óta és mindenből a legjobbat kapják.

A rádió talán PRC-152 ha jól látom. 2 féle mellényt láttam rajtuk,az egyik a Crye JPC,de a másikra nem jöttem rá.

Yah... mennie kell.. de nem pont ezért - háború kirobbantásáért.
Szeptember 22-én az ENSZ-ben mutatta be a térképpel illusztrált tervét, hogy a "palesztin ügyet el kell engedni" és a térképen egy darab palesztína sem..
Utána egy kicsit atomozott még ami miatt az Izraeli külügy gyors nyilatkozattal próbálta menteni : " a főnökünk nem úgy gondolta , eltért az eléje tolt beszédvázlatától.. (kotta) "

Szerintem egy nép se türné el a világon, hogy egy másik a "megszüntetésükről" beolvasztásukról beszéljen nyíltan az ENSZ ben.. Ennek alapján az ENSZ is egy gittegylet hogy ilyet nyíltan el lehet követni?