Jordaniaban miért oszlatják a palesztinokat?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Jordaniaban miért oszlatják a palesztinokat?
Ezért!

Ez egy két három napos videó, de azért érdekes, gondolom úgy összefurkálták a földet az egész terület alatt hogy az még pluszba ráfog segíteni a bombázás hatékonyságára a felszíni épületek ellen.
Illetve nekem ezekről a alagutakról mindig az jut eszembe amikor termittel irtják a patkányt, ha elkezdődik az égés be lehet zárni a lyukat és minden patkány vagy kimenekül vagy megfullad, jobb mint a víz.

Ez elméletileg valós friss kép az idf által közzétéve. Ezek még gyártásban vannak valahol? Oké nem űrtechnológia, ha a gyártósort nem olvasztották be akkor gondolom lehetséges gyorsan gyártani nem csak készletet használni. 170-180 kg nagy bum, neten talált adatok szerint inflációval korrigáltan nekem az jött ki hogy egy darab ára 495 usd, elég olcsón megbont egy nagy épületet, főleg ha az alatt kihordták a földet akkor jól be is fúródik. Praktikus megoldás, olcsó hatékony, hát nem túl pontos de az most nem fontos amúgy sem.

Hírek.

-Az orosz külügyminisztérium kijelenti, hogy a palesztina-izraeli konfliktus eszkalálódása ellenére is fenntartja a kapcsolatokat a Hamászszal.
-Az IAF RPAV jelenleg a Hezbollahhoz tartozó terrorcélpontokat támad Libanonban.
-Amerikai külügyminiszter: Köszönöm Katar államnak a gázai túszok kiszabadításáért tett erőfeszítéseit.
-Az Hamasz brigádjai rakétacsapással bombázzák Ashkelon és Sderot városát.

IDF tbrnk
Kőkorszaki szakik
Libanont támadják
Meg vissza
A riporternő...
Az egérút

Nincs mese, kemény ez a csávó, mint a kád széle.
Remelem ironikus volt... ez a ficko az egyik legatlatszobb psy op, amit valaha lattam. Ez mar akkor kibukott, amikor sorban szajkozta a sok meghokkento hulyeseget az ukran haboru kapcsan, majd kiderult, hogy azert irkal olyanokat, mert egyaltalan nem beszel oroszul. :eek: :cool::cool:

kétszer is mondta h bent van gázában.
Tapsoljuk meg! Atlepett a vonalon, mogotte 130 ezres sereggel, vidia, mese nincs.

Remelem ironikus volt... ez a ficko az egyik legatlatszobb psy op, amit valaha lattam. Ez mar akkor kibukott, amikor sorban szajkozta a sok meghokkento hulyeseget az ukran haboru kapcsan, majd kiderult, hogy azert irkal olyanokat, mert egyaltalan nem beszel oroszul. :eek: :cool::cool:

Tapsoljuk meg! Atlepett a vonalon, mogotte 130 ezres sereggel, vidia, mese nincs.

Nem, nem volt az. Szerintem a pali kemény. Nem látom az összefügés egyébként, mi köze a szerinted hülyeségek szajkózás és a kéménysége között? Ezt elmagyarázhatnád.

Jaaah, szerintem is tapsoljuk! Ezt adom! 130 ezres sereggel a hátad mögött átlépni kemény. 130 ezres sereg MÖGÖTT átlépni az a nem kemény.