Újabb magyarok (és osztrákok, mert valahogy az ő gépük nem indul) kihozva:
Mégis csak kell fék ide is, ne pörögjenek az oldalak ezerrel, hogy legalább időnk legyen a berakott anyagokat elolvasni..Tóvám...![]()
Ezért!Jordaniaban miért oszlatják a palesztinokat?
Ez Libanon. De ha jól értem be akarnak mászni, törni Izraelbe?
Szerintem ez az ő "multicam" ukAz biztos, hogy nincs vita a legdivatosabb álcamintàkról. Ugyanaz a kekizöld az egyenruha kb 50 év óta.

Szerintem ez az ő "multicam" uk![]()

kétszer is mondta h bent van gázában.Nincs mese, kemény ez a csávó, mint a kád széle.
Ezért.Jordaniaban miért oszlatják a palesztinokat?
Remelem ironikus volt... ez a ficko az egyik legatlatszobb psy op, amit valaha lattam. Ez mar akkor kibukott, amikor sorban szajkozta a sok meghokkento hulyeseget az ukran haboru kapcsan, majd kiderult, hogy azert irkal olyanokat, mert egyaltalan nem beszel oroszul.Nincs mese, kemény ez a csávó, mint a kád széle.

Tapsoljuk meg! Atlepett a vonalon, mogotte 130 ezres sereggel, vidia, mese nincs.kétszer is mondta h bent van gázában.
Remelem ironikus volt... ez a ficko az egyik legatlatszobb psy op, amit valaha lattam. Ez mar akkor kibukott, amikor sorban szajkozta a sok meghokkento hulyeseget az ukran haboru kapcsan, majd kiderult, hogy azert irkal olyanokat, mert egyaltalan nem beszel oroszul.![]()
Tapsoljuk meg! Atlepett a vonalon, mogotte 130 ezres sereggel, vidia, mese nincs.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..