[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Lehet, ennyire nem vagyok naprakész az Orosz közlekedésben. Nekem kicsit gyanús, miért várja el a biztosító, ha van egy megfellebbezhetelen szakszerű és nem részrehajló rendőri vélemény?
Van egyáltalán valami fogalmad a közúti közlekedésről,vagy csak zsigerből irkálsz ennyi ostobaságot?

Nem,de a fóbiádat mi sem bizonyítja jobban,amit odapöttyentettél a korrupcióval kapcsolatban. Még mielőtt 100%-ig bebizonyítanád az IQ light kategóriát,lehet,hogy inkább utána kellett volna előbb nézni. Van még kérdés Ildikó?

Lásd ellopott tank gyár, ellopott gyakorlók, stb., stb.,stb.
Azt akarod bizonygatni, hogy a ruszki nem korrupt?
:D

De az ukrán testvernép meg az?
Legalább a részletekre figyelnél, akkor nem másokat kellene IQ light kategóriának tartani.
;)

• Vicces
Reactions: vilmoci and megazez
Lásd ellopott tank gyár, ellopott gyakorlók, stb., stb.,stb.
Azt akarod bizonygatni, hogy a ruszki nem korrupt?
:D

De az ukrán testvernép meg az?
Legalább a részletekre figyelnél, akkor nem másokat kellene IQ light kategóriának tartani.
;)
Inkább neked kellene figyelni,te IQ betyár. Idézd már légyszíves,hogy hol írtam olyat,miszerint a ruszkiknál nincs korrupció. A sorrendről volt szó. Látod te kis veréb,hogy nem megy ez neked.

Bocsi, nem vagyok benne két órás sávban, de áttennétek ezt a linket az ukrán topikba, csak hogy az ukrán fake fos valahogy cáfolva legyen!
(A Cirqle által linkelt kép: 2022.03.17.)
Így van, benéztem :(

Viszont ez új :)
Az Almaz-Antej új gyára (kevesebb, mint 10 hónap alatt hozták össze):

391623447_6561066953941957_8816725252503956236_n.jpg

Mindeközben, az elmaradott, ázsiai hordák, a kgb-s,botoxos törpével,pág tízezer tonnányi gabonát szállítanak ingyen,afrikai rászoruló országoknak, igazi diktátor tempó.
Nemrég olvastam, hogy több tízmillió dollárnyi államadósságot engedett el Oroszország pár afrikai országnak,piszkos, szemét komcsik,se lakosság csere,se mee too,se lmbtq, se abberáltak az ovikba,stb,én nem értem ezt,hogy lesz 50 év múlva még Oroszország, szemben a fejlett nyugattal?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

MiG-31K-k fognak járőrözni a Fekete-tengeren, hogy a derék atlantisták munkáját segítsék az izraeli partok közelében:

(az a rezignált fej, ahogy bejelenti…)

Elég lett volna leírni, h Hágai nemzetközi bíróság, mert az is egy vicc önmagában. Várom a civilek atomozásának, napalmozásának, megerőszakolásának és kínzásának a vizsgálatát is.
Oké.