[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

png-transparent-like-icon-facebook-social-media-like-button-thumb-signal-like-blue-angle-rectangle.png

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

És a top komment:
BBrutus
2023. október 18. 19:59
Hogy változik a világ! 2004-es csatlakozásunkat a Németek csak úgy támogatták, hogy 10 évig nem kell előttünk megnyitniuk a munkaerő piacukat, mert a beözönlő 70-100 ezer dolgozni akaró magyar bedöntené Őket. Most több millió befogadott dolgozni nem akaró arab is kevés, még több kell. Kell még vagy 2-3 millió nigger is, akiket tárt karokkal várnak. Közben meg attól fél mindenki a világon, hogy az AL, az E-autó és a robotizáció miatt több millió munkahely fog megszűnni. Mi ez, ha nem tudatos népességcsere?

Lehet, hogy a Társadalmi folyamatokba kellene raknom?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: aquarell

Pedig megmondtuk nekik,de ők jobban tudták.

Tiszta Világok harca-effektus:

Más:
A Versailles-i palota új kiürítése bombafenyegetés miatt. Szombat óta ez a negyedik alkalom, hogy a helyszínt kiürítették.

//nem tudom, mi a célja a dolognak, talán ennyi után lanyhul az alaposság, vagy nem veszik komolyan, és valahol csak lesz egy igazi bomba is?//

Egyszer így veretné itthon a tüntetőket Orbán.

Bár itt a ponton jo helyre mentek.

Hát ez gyönyörű felszopás:

"Tuskot Brüsszelben oroszellenes politikusként kezelték, nem értették, hogy a 2014-es krími annektálás után miért próbálta Angela Merkel német kancellárt egy kemény Moszkva-ellenes magatartásra rábírni – a 2022-es háborús események a lengyel vezetőt igazolták – írja a Politico."

Igazolták? Hol igazolták? Tudtommal az oroszok már Münchenben közölték, hogy ne keménykedjenek, mert arconqurás lesz. Ráadásul egy puccs után voltunk. Tusk egy buta állat, semmi több, aki szét fogja qurni Lengyelországot. Első dolga az lesz, hogy beengedi majd az ukrán szart. A többit meg már leírtam korábban ...

Hosszútávon 328-al terveznek, a lőszereket meg 2050-ig kell leszállítani...
Dudi! Van neked egy virtuális túrórudis fogadásom, hogy 5 éven belül visszaállítják a sorozást. ;)
Idén a Pistoriusos felvetés kapcsán csináltak egy gyors közvélemény kutatást, és a megkérdezettek 61% támogatta.
Forrás a DW.
Jövőre eltakarítják az ostobákat a kormányzatból, és egészen más világ jön ott.
Legkésőbb az azt követő kormányban pedig már benne lesz az AFD.
Elkerülhetetlen, hogy a CDU jobbra tolódjon. Ez pedig egy jó ügy lehet, amivel nyerhetnek szavazókat.
Ezért írtam, hogy max. 5 év...

Dudi! Van neked egy virtuális túrórudis fogadásom, hogy 5 éven belül visszaállítják a sorozást. ;)
Idén a Pistoriusos felvetés kapcsán csináltak egy gyors közvélemény kutatást, és a megkérdezettek 61% támogatta.
Forrás a DW.
Elkerülhetetlen, hogy a CDU jobbra tolódjon. Ez pedig egy jó ügy lehet, amivel nyerhetnek szavazókat.
Én tartom valódi túrórúdival ellened. Csak ne felejtsük el. Tehát: Én arra fogadok hogy nem lesz öt éven belül sorozás Németországban.
(kellene egy "Fogadásaink" topik hogy kövessük ki-mikor-miben fogad :) )
Mivel nincsen rá szükségük. Megemelik a fizetést és odamennek dolgozni emberek, mint itthon is történne. Nekünk sem sorozás kell, hanem gecijól megfizetett katonák és jól megfizetett, magukat nem feleslegesnek érző tartalékosok, valamint egy nagyon jól megfizetett, a rendőrség és a honvédség közé pozicionált Határőrség.
Sorozott katonát nem lehet pilótának, tüzértisztnek, fregattkapitánynak használni, főként nem a 21. században.
Oroszország-Ukrajna megteszi mert balfaszok és utálják a saját népüket, kiontott béllel pótolva a képzettséget.

Forrás a DW.
Fogadhatunk, de nem fogják, mert semmi nem indokolja. Ki támadná meg őket?

Fogadhatunk, de nem fogják, mert semmi nem indokolja. Ki támadná meg őket?
Azért vagytok holtvágányon mert racionálisan és katonai szemmel gondolkodtok.

A társadalmi közeg egyelőre nem teszi lehetővé a sorozás visszaállítását, az értelmétől függetlenül. És az értelem alatt nem csak a képzettségre gondolok, hogy ez ma már egy szakma, hanem arra is milyen jól fognak mutatni a német századok mellett az arab, török, kurd, néger (stb.) századok.

Rendkívül rossz lesz a helyzet ha erre mégis sor kerül, kizárni persze nem lehet.

• Tetszik
Hehe. Megérdemlik ...

"Norvégia 1200 dollárt fizet minden ukrán menekültnek, aki beleegyezik, hogy hazatérjen – áll a norvég bevándorlási minisztérium közleményében. Pénzt kapnak azok, akik készek jegyet venni Ukrajnába és azonnal hazatérni."

Nocsak,
volt?

• Tetszik
"Norvégia 1200 dollárt fizet minden ukrán menekültnek, aki beleegyezik, hogy hazatérjen – áll a norvég bevándorlási minisztérium közleményében. Pénzt kapnak azok, akik készek jegyet venni Ukrajnába és azonnal hazatérni."

Nocsak,
volt?
Szerintem ez a sztori több sebből vérzik. Leelenőrizted a forrásat?
Amig a youtube-os linket kerested, addig igazán megtehetted volna!