Szerintem a földközi-tengeri mezőkről van szó.Gázai olaj mezők..nohát....mi mindenről beszélnek RT falván
Natural gas in the Gaza Strip - Wikipedia

Szerintem a földközi-tengeri mezőkről van szó.Gázai olaj mezők..nohát....mi mindenről beszélnek RT falván
A Hamasz kivel játszik nálunk?Magyarország reputációja nem nő attól, hogy egy terrorista államot támogat, éppen ellenkezőleg.
A nemzetközi, szintén kki háttérrel rendelkező vezetésű országok esetén igen.Magyarország reputációja nem nő attól, hogy egy terrorista államot támogat, éppen ellenkezőleg.
Ez a Te véleményed és ezt tiszteletben tartom.Magyarország reputációja nem nő attól, hogy egy terrorista államot támogat, éppen ellenkezőleg.
Inkább úgy a helyes, hogy az ország abból biztosan nem profitál,ha bármilyen formában támogatja a muzulmán fundamentalizmust, abból pedig biztosan profitál, ha fellép ellene.Ez a Te véleményed és ezt tiszteletben tartom.
Szerintem az ország abból profitál, ha jót tesz másokkal,ha barátokat szerez,ha Izrael barátja. Amiből biztosan nem profitál: az ellenségeskedés.
Valóban kifejezőbb ez a megfogalmazás!Inkább úgy a helyes, hogy az ország abból biztosan nem profitál,ha bármilyen formában támogatja a muzulmán fundamentalizmust, abból pedig biztosan profitál, ha fellép ellene.
Egyértelmű, hogy az utóbbi.Valóban kifejezőbb ez a megfogalmazás!
Arra meg egy külön topikot kellene nyitni, hogy mi jelent nagyobb veszélyt Európára ?
Az elfajzott, kulturálisan eretnek, saját gyökereit megtagadó "nyugati" korszellem vagy a muzulmán fundamentalizmus/barbarizmus.
Szerintem nem egyértelmű... A legtöbb civilizációt nem külső ellenség roppantotta össze, hanem belülről rohadt szét, ami aztán persze sebezhetővé tette a külső fenyegetésekre pl: Római Birodalom. A barbárok márcsak a kegyelemdöfés volt...Egyértelmű, hogy az utóbbi.
Európában mindíg voltak agyament ideológiák (bigott kereszténység, abszolutizmus, kommunizmus, nácizmus, most ezek) és mindíg el is múltak, úgy, hogy valami erősebb lett belőle.Szerintem nem egyértelmű... A legtöbb civilizációt nem külső ellenség roppantotta össze, hanem belülről rohadt szét, ami aztán persze sebezhetővé tette a külső fenyegetésekre pl: Római Birodalom. A barbárok márcsak a kegyelemdöfés volt...
Európában mindíg voltak agyament ideológiák (bigott kereszténység, abszolutizmus, kommunizmus, nácizmus, most ezek) és mindíg el is múltak, úgy, hogy valami erősebb lett belőle.
Ez a Te véleményed és ezt tiszteletben tartom.
Szerintem az ország abból profitál, ha jót tesz másokkal,ha barátokat szerez,ha Izrael barátja. Amiből biztosan nem profitál: az ellenségeskedés.
Mint pl az arabok?Hálára számítani sémiták részéről balgaság.
Én 100% ban egyetértek ezzel. Most ezt éli meg európaSzerintem nem egyértelmű... A legtöbb civilizációt nem külső ellenség roppantotta össze, hanem belülről rohadt szét, ami aztán persze sebezhetővé tette a külső fenyegetésekre pl: Római Birodalom. A barbárok márcsak a kegyelemdöfés volt...
Mint pl az arabok?
Na oké..csak mire volt jó a nácizmus ? Hogy gyarmati státuszba lökje az egész kontinenst? Mert most az...az USA gyarmata. Az Unió a saját érdekei ellen cselekszik... borzasztóan kiábrándító.Európában mindíg voltak agyament ideológiák (bigott kereszténység, abszolutizmus, kommunizmus, nácizmus, most ezek) és mindíg el is múltak, úgy, hogy valami erősebb lett belőle.
Nem, de most újra van hülyeség, a nácizmus/kommumizmus után ment fel a görbe és már túl van a zeniten. Rossz esetben lefelé megyünk, jó esetben már az alján vagyunk.Na oké..csak mire volt jó a nácizmus ? Hogy gyarmati státuszba lökje az egész kontinenst? Mert most az...az USA gyarmata. Az Unió a saját érdekei ellen cselekszik... borzasztóan kiábrándító.
Ezt te erősödésnek értékeled ?
Az USA lényegében Izrael ellenes most. Nincs jópont sehonnan.A nemzetközi, szintén kki háttérrel rendelkező vezetésű országok esetén igen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..