Gázai olaj mezők..nohát....mi mindenről beszélnek RT falván

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Szerintem a földközi-tengeri mezőkről van szó.
Csak úgy hirtelenjében...

Magyarország reputációja nem nő attól, hogy egy terrorista államot támogat, éppen ellenkezőleg.
A nemzetközi, szintén kki háttérrel rendelkező vezetésű országok esetén igen.
Amúgy meg elvárás, eddig se támogattuk a kkről elmenekülők közül a muzulmánokat...
Esetleg a parlamenti kettősállampolgárságúakat kérdezd, hogy miért azt a felet támogatjuk....

• Tetszik
Reactions: tong djagbu
Ez a Te véleményed és ezt tiszteletben tartom.

Szerintem az ország abból profitál, ha jót tesz másokkal,ha barátokat szerez,ha Izrael barátja. Amiből biztosan nem profitál: az ellenségeskedés.
Inkább úgy a helyes, hogy az ország abból biztosan nem profitál,ha bármilyen formában támogatja a muzulmán fundamentalizmust, abból pedig biztosan profitál, ha fellép ellene.

Inkább úgy a helyes, hogy az ország abból biztosan nem profitál,ha bármilyen formában támogatja a muzulmán fundamentalizmust, abból pedig biztosan profitál, ha fellép ellene.
Valóban kifejezőbb ez a megfogalmazás!

Arra meg egy külön topikot kellene nyitni, hogy mi jelent nagyobb veszélyt Európára ?

Az elfajzott, kulturálisan eretnek, saját gyökereit megtagadó "nyugati" korszellem vagy a muzulmán fundamentalizmus/barbarizmus.

Szerintem nem egyértelmű... A legtöbb civilizációt nem külső ellenség roppantotta össze, hanem belülről rohadt szét, ami aztán persze sebezhetővé tette a külső fenyegetésekre pl: Római Birodalom. A barbárok márcsak a kegyelemdöfés volt...
Európában mindíg voltak agyament ideológiák (bigott kereszténység, abszolutizmus, kommunizmus, nácizmus, most ezek) és mindíg el is múltak, úgy, hogy valami erősebb lett belőle.

Szerintem nem egyértelmű... A legtöbb civilizációt nem külső ellenség roppantotta össze, hanem belülről rohadt szét, ami aztán persze sebezhetővé tette a külső fenyegetésekre pl: Római Birodalom. A barbárok márcsak a kegyelemdöfés volt...
Én 100% ban egyetértek ezzel. Most ezt éli meg európa

Ez azért nagyon komoly. Majd egy tucat gránátot dobálnak vissza és a szakállas pancseroknak. Rendesen vicc amit művelnek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: sixtus and Pogány
Európában mindíg voltak agyament ideológiák (bigott kereszténység, abszolutizmus, kommunizmus, nácizmus, most ezek) és mindíg el is múltak, úgy, hogy valami erősebb lett belőle.
Na oké..csak mire volt jó a nácizmus ? Hogy gyarmati státuszba lökje az egész kontinenst? Mert most az...az USA gyarmata. Az Unió a saját érdekei ellen cselekszik... borzasztóan kiábrándító.

Ezt te erősödésnek értékeled ?

Na oké..csak mire volt jó a nácizmus ? Hogy gyarmati státuszba lökje az egész kontinenst? Mert most az...az USA gyarmata. Az Unió a saját érdekei ellen cselekszik... borzasztóan kiábrándító.

Ezt te erősödésnek értékeled ?
Nem, de most újra van hülyeség, a nácizmus/kommumizmus után ment fel a görbe és már túl van a zeniten. Rossz esetben lefelé megyünk, jó esetben már az alján vagyunk.

• Tetszik
Reactions: Pogány and PPP