Megnéztem. Basszus, ez tényleg hihetetlen, hogy milyen állat volt a zsaru...![]()
És megúszta, még vissza is vette a rendőrség.
Megnéztem. Basszus, ez tényleg hihetetlen, hogy milyen állat volt a zsaru...![]()
Elképesztő b+ ...
![]()
Kizárták Trumpot az elnöki előválasztásról - Mandiner
Egyszerűen törölték a szavazólapról a demokrata párti Coloradóban.mandiner.hu
Már a látszatra sem adnak. A demokratikus kRATák érzik a vesztüket.Elképesztő b+ ...
![]()
Meg. Ezt azért ennyire nyíltan még nem csinálnák. De kb. igazad is van, sok újdonsággal nem szolgálhatnak.Meglepődtél?
Most kéne behívni Nyomásembert egy élő interjúra, és feltenni neki pár kérdést.Elképesztő b+ ...
![]()
Szijjártó Péter: "Colorado állam Legfelsőbb Bírósága diszkvalifikálta Donald Trumpot az elnökválasztási küzdelemből"Most kéne behívni Nyomásembert egy élő interjúra, és feltenni neki pár kérdést.
Pl erről. Az uránvásárlásaikról, stb.
Sztem nem. Látszik, h nem spontán beszél, hanem betanulta a szöveget. Ehhez a közönséghez így kell beszélni a spin doctoraik szerint.Ez elmebeteg.
Belátható időn belül a ZUSA is be fog rágni rájuk. Nem is baj aki szelet vet az vihart arat... Csak eujropanak akarták most nekik is vanIgaz ez? Már Mexikóból is Afrikaiak özönlenek?Belátható időn belül a ZUSA is be fog rágni rájuk. Nem is baj aki szelet vet az vihart arat... Csak eujropanak akarták most nekik is van
Ez ok de az én értelmezésem szerint jelenlegi afrikaiak vannak ott a határon nem pedig a rabszolgák leszármazottjai. Lehet én értem félreDél-Amerikába 10* annyi rabszolgát hurcoltak be, mint USA-ba...
De mivel nem jóléti államok így nincs pénz a hergelésükre/jóemberkedésre.
Ez ok de az én értelmezésem szerint jelenlegi afrikaiak vannak ott a határon nem pedig a rabszolgák leszármazottjai. Lehet én értem félre
Asszem 2 hónap eltávot kapott.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..