[HUN] Büffel, Wisent 2, Leguan műszaki járművek

Gondolom annak is van logisztikája. Kopó alkatrészek, más-más szenzorok, különböző szoftverek.
Nem a legnagyobb teher, de azért elég volna egyetlen fajtát megtanulni/fenntartani.
3-4 féle még kezelhető lenne logisztikailag: SARP, Defender, MSSA + Natter. Utóbbiról nagy csend van, de RM cuccoknál lehet hogy az lesz...

Simán lehet hogy lesz még néhány típus: pl. török vagy más 6x6 és/vagy 8x8 kaphat a egy gépágyús RC tornyot...

22:02-nél valaki vágja ki és csináljon belőle ide egy képet...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
defnder.jpg

Szerintem a Lynx CSV-ből is rendelnünk kéne.Lehetőleg egy fejlesztett modelt
minek??

Büffel mindent elvonatat - egy típussal letudva a dolog, meg olcsóbb és gyorsabb is (nem kell fejlesztgetni).
A Wisent meg inkább műszaki jármű ami árkot ás, aknamentesít, bár vontatni is tud.

• Tetszik
Reactions: vasszekely
minek??

Büffel mindent elvonatat - egy típussal letudva a dolog, meg olcsóbb és gyorsabb is (nem kell fejlesztgetni).
A Wisent meg inkább műszaki jármű ami árkot ás, aknamentesít, bár vontatni is tud.
Mert több műszaki jármű kell.Plusz jó eszközhordozó alap
Egyébként én a Wisentek számát is növelném

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
Mert több műszaki jármű kell.
Biztos fogunk még venni Büffelt ha növelik a lánctalpas eszközök számát.
Plusz jó eszközhordozó alap
Egyébként én a Wisentek számát is növelném
Szerintem is kevés - pláne hogy egy aknamentesítő szet van csak hozzá (ha minden igaz). Bár ezek az ekék és görgők nem szerepeltek jól Ukrajnában. MICLIC kelllene sok, de annak van utánfutós verziója is, ami akár egy Büffel is vagy bármi más.

• Tetszik
Reactions: Pogány