[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

A Petropavlivkai onbombázáznak 11 áldozata van:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Beírtam keresőbe de csak a kedvenc 404isztáni hírek és bloggerek mondták, hogy önbombázás. Az orosz vm közleményét nem tudnád berakni?

Beírtam keresőbe de csak a kedvenc 404isztáni hírek és bloggerek mondták, hogy önbombázás. Az orosz vm közleményét nem tudnád berakni?
Próbáld megkeresni mondjuk Gusev telegramos bejegyzését.

Etnikai tisztogatás vagy ha jobban tetszik népirtás árán. Több tízezer civilt öltek meg a nacionalista horvát hordák. Gotovinát, Markacs és Csermak horvát tábornokot a Hágai Nemzetközi Bíróság is elítélt.
Gotovinát később felmentették. A gyilkolászást mellesleg a szerbek kezdték. Hagyjuk az önáltatást.

Érdemes elidőzni a volumeneken,és feltenni a kérdést,hogy vajon kik szorulnak ki az aprócska,fizetésképtelen kínai piacról,ki javára?

Egyik gyomros a másik után az Oroszoknak Kínától.
Elolvasva a cikket, valahogy nem az jön le, hogy a Kína gyomrozná O.országot....

• Imádom
Reactions: Kim Philby
Próbáld megkeresni mondjuk Gusev telegramos bejegyzését.

Ezek még mindig 404isztán szócsövei.
Александр Гусев telegramjára is rákerestem, nem találtam, viszont ami feltűnt, hogy orosz oldalakon nem írnak 11 halottról.

Na az oroszok elkezdtek alaplapokat gyártani a processzoraikhoz, így már lehet nem kell annyi mosógépet lopniuk:

Ezek még mindig 404isztán szócsövei.
Александр Гусев telegramjára is rákerestem, nem találtam, viszont ami feltűnt, hogy orosz oldalakon nem írnak 11 halottról.
Én a VK oldalát találtam meg. Ott konkrétan azt írja, hogy áldozatok nincsenek, de nagy a rombolás mértéke. Vagyis nagy valószínűséggel megint Paulina terjeszt ukrán hazugságot. A bejegyzésben még leírja, hogy 7 ház lett oda, a helyszínen már az operatív munkacsoport dolgozik. Az érintett lakosságot ideiglenesen áttelepítik más helyekre, köztük például a korotojaki panzióba. Meg az ilyenkor megszokott megnyuktató közlemények: kérjük a lakosság nyugalmát, ellenőrzés alatt tartjuk a helyzetet. Továbbá megígérte, hogy a voronyezsi kormányzóság mindent megtesz azért, hogy a leghamarabb megfelelő anyagi kompenzációt adjanak a lerombolt házak tulajdonosainak, és új otthonokat építsenek számukra.
Itt van Guszev bejegyzése:
" Alexander Gusev
Alexander Gusev
tegnap 11:18
Уважаемые жители Воронежской области, сегодня зафиксирован аварийный сход нашего боеприпаса в Острогожском районе.

Обошлось без пострадавших, но разрушения зафиксированы, предварительно, в семи домовладениях. В них могут быть повреждены остекление и кровля, несущие конструкции. Информация уточняется. На месте работает оперативная группа.

Жителей нескольких улиц поселка Петропавловка перевозят в пункты временного размещения, в том числе в пансионат в Коротояк.

После обеспечения максимальной безопасности на месте происшествия и окончания работы специальных ведомств, начнется оценка нанесенного ущерба.

Поставил задачу коллегам в правительстве Воронежской области — в максимально короткие сроки решить задачи с выплатами компенсаций и строительством нового жилья. Никого не оставим в стороне, прошу граждан сохранять спокойствие.
Оперативную ситуацию в регионе держу на контроле."
Alekszandr Guszev VK oldala:

Na az oroszok elkezdtek alaplapokat gyártani a processzoraikhoz, így már lehet nem kell annyi mosógépet lopniuk:
Ezen cikket hitelesnek véve nem fognak megoldódni a problémáik.

Szóljon aki találkozott már olyan alaplappal amely egyformán használható mindezen területeken: universal motherboard that can be used in displays, touch panels, desktop all-in-one computers, and televisions - kijelzők, érintőképernyők, egykártyás számítógépek, televíziók.
A mennyiség évi 30 ezer db lenne, az ilyen eszközök iránti igény töredéke.

Szóljon aki találkozott már olyan alaplappal amely egyformán használható mindezen területeken: universal motherboard that can be used in displays, touch panels, desktop all-in-one computers, and televisions - kijelzők, érintőképernyők, egykártyás számítógépek, televíziók.

Gondolom a nyáklap az univerzális, aztán amit beültetnek az fogja megszabni a használatot.

• Tetszik

Ezek félig-meddig embedded célra készült "alaplapok" lennének, szerintem. Mondjuk mint egy RaspberryPi (meg a klónjai).
Ha az állami szektor kritikusabb részein ki tudják váltani ezekkel pl a slim PC-ket, az már elég komoly előrelépés lenne.

Ezt véletlenül nem az ukrán topicba kellett volna betenni és nem ide áthordani? Rossz fiú vagy Palkó! :rolleyes:
200w.gif

Mindenki megvilágosodik egyszer:

• Tetszik