Azt sem értem, hogy miért engedik azt az avétos ócskaságot az ukrán légvédelem közelébe. Még egy korszerű 4.gen. gép számára is nagy kihívás egy Patriot, nemhogy egy SZU-24M-nek.Az oroszok ma nyilván tesztelték, van e Odesza kornyékén Patriot, és ott volt.
Valahol a Kígyósziget kornyékén volt elkapva. Nyilván ugyan úgy bisztonságban érezte ott magát, mint a Moszkva cirkálo (pláne hogy egy Su-30 is védte).Azt sem értem, hogy miért engedik azt az avétos ócskaságot az ukrán légvédelem közelébe. Még egy korszerű 4.gen. gép számára is nagy kihívás egy Patriot, nemhogy egy SZU-24M-nek.

Ez is érthetetlen. 600+ napja háborúznak és még nem jöttek rá, hogy nem lehet fél vállról venni a háborút? Hogy érezheti biztonságban magát az ellenséges fegyverek elvi hatásos lőtávolságán belül?Valahol a Kígyósziget kornyékén volt elkapva. Nyilván ugyan úgy bisztonságban érezte ott magát, mint a Moszkva cirkálo (pláne hogy egy Su-30 is védte).
Valahol a Kígyósziget kornyékén volt elkapva. Nyilván ugyan úgy bisztonságban érezte ott magát, mint a Moszkva cirkálo (pláne hogy egy Su-30 is védte).
Az sokkal modernebb gép sokkal nagyobb túlélési eséllyel.És az ukrán olyan nagyvonalú volt, hogy a Szu-30-asra nem indított? Vagy?
Az sokkal modernebb gép sokkal nagyobb túlélési eséllyel.
A SZU-34-nek van zavarórendszere ellenben a SZU-24M-el és a besugárzásjelzője is összehasonlíthatatlanul jobb.Itt most mire gondolsz? Patriotot sikeresen tudja zavarni tán?
A SZU-34-nek van zavarórendszere ellenben a SZU-24M-el és a besugárzásjelzője is összehasonlíthatatlanul jobb.
Sima SZU-30 nincs rendszerben az oroszoknal, sokkal valószínűbb, hogy a haditengereszeti légierő egyik SZU-30SzM gépe volt. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a SZU-24M esélye a Patriottal szemben gyakorlatilag nulla a SZU-30SzM-el összehasonlítva. Egyebként maga a Patriot bármelyik (keleti vagy nyugati) 4., 4+, 4++, 4+++++ gép számara nagyon komoly kihívás.Jó, akkor a másik gépet nem tudta megvédeni, magát igen? Szu-30 volt állítólag egyébként.
És az ukrán olyan nagyvonalú volt, hogy a Szu-30-asra nem indított? Vagy?

Ugyanakkor érdekes, mennyire lecsökkentek az orosz gépveszteségek az utóbbi időben.
Korábban hetente estek le, most elvileg szept. 29. volt az utolsó veszteség, az is baráti tűz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..