[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Hát, a Kabajev klán donbaszi tatárjárását nézve (Medvegycsukkal karoltve, akirol tudni, hogy rokonságban áll Putyinnal) elég valószinu, hogy Putyiné a gyerekek.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pláne ha megnézzuk, Kabajeva mire képes a testével :oops: :

1

Amúgy érdekelne milyen vallásuak a csemeték, mivel a Kabajevok muzulmán tatárok. :cool:
Alena Kabajeva még korábban konvertált a pravoszláv vallásra. Egyébként Kabajeva apja muzulmán tatár, anyja keresztény(pravoszláv) orosz.

10000 kenyai vendegmunkas erkezhetett Oroszországba dolgozni, mivel ott is túl alacsony a munkanélküliség.

Hát, a Kabajev klán donbaszi tatárjárását nézve (Medvegycsukkal karoltve, akirol tudni, hogy rokonságban áll Putyinnal) elég valószinu, hogy Putyiné a gyerekek.

Pláne ha megnézzuk, Kabajeva mire képes a testével :oops: :

1

Amúgy érdekelne milyen vallásuak a csemeték, mivel a Kabajevok muzulmán tatárok. :cool:
A keresztszülőség nem rokonság. A rokonság vérségi kapcsolat, vagy házasságkötés révén létesül, esetleg örökbefogadás által.

Már RYBAR is foglalkozik az Oo futési problémáival:

A "tojásrejtély" megoldva - az orosz vezetés szerint az oroszok állitolag jó sorukban túl sok tojást esznek :D

https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1738264807571140843

10000 kenyai vendegmunkas erkezhetett Oroszországba dolgozni, mivel ott is túl alacsony a munkanélküliség.
A kenyai kormány 10 ezer állampolgárt küld Oroszországba további munkavállalás céljából – közölte Husszein Mohamed, az ország elnökének sajtótitkára.
Tisztázzák, hogy Oroszországon kívül Szaúd-Arábiában, Németországban, Izraelben és Szerbiában is kiválasztottak munkavállalási célpontokat a kenyai lakosok számára.

Mohammed megjegyezte, hogy Szaúd-Arábiában 2500 ápolói és egészségügyi dolgozói állás áll nyitva képzett kenyaiak számára.

Ismeretes, hogy Németország 250 ezer, Izrael – 30 ezer a mezőgazdaságban, Szerbia – 20 ezer munkahelyet tud biztosítani az építőiparban és a szolgáltatásokban.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Van neki még egy lánya tudtommal valakitől. De az idősebb mint a feleségétől valók.
Igazi modern nyugatiak család nah...
Hogy is hívják ezt modernul, amikor mindenki mindenkitol és mindenkivel van? Szivárványcsalad? Vagy az nem az?
Ahogy a szivárványcsaládok próbálkoznak úgy gyerek nem, csak aranyér lesz! De én drukkolok nekik! :cool: :D

Többet vártam a társaságtól. Ránézésre is látni, hogy ő Putyin(idősebbik-1985) lánya ,gyermekorvos-endokrinológus. Az orvostudományok kandidátusa, a Moszkvai Állami EgyetemÁltalános Orvostudományi Karának Belgyógyászati Tanszékének docense, a Moszkvai Állami Egyetem Akadémiai Tanácsának tagja.
Ja, persze, tegnap is együtt ittunk a Hotel Metropol bárjában, és bár tagadta, hogy Putyin lánya lenne, nem hittem neki, mert azonnal felismertem az örökletes fél heréjéről - de főleg a háta mögött tornyosuló csekistákról, akiknek a zakója alól kurvára kilógott az AK csőszájféke. A többit fedje jótékony homály. :D

Szegény Kabajeva vagy 16 éve magányosan él...
Aztán valahogyan lett két gyereke...

6221a04e46f581153976647.jpg

Szojgu teljesítette egy 15 éves lány kívánságát és eljutatta a Sztrizsikhez meg a Vityazokhoz.

A gyerek, mintha Putyin lenne kis korában. Ha tényleg ez a srác Kabajeva fia.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ja, persze, tegnap is együtt ittunk a Hotel Metropol bárjában, és bár tagadta, hogy Putyin lánya lenne, nem hittem neki, mert azonnal felismertem az örökletes fél heréjéről - de főleg a háta mögött tornyosuló csekistákról, akiknek a zakója alól kurvára kilógott az AK csőszájféke. A többit fedje jótékony homály. :D
Én elhiszem, épp tegnap mesélte egy ismerős hogyan tanította síelni a thai kiralylanyt.
Nem lehet nála pénz, full etikett, napi program, stikaba cigizes...

• Hűha
Reactions: enzo and Kim Philby
Két lánya van hivatalosan,Maria és Katerina elvált feleségétől Ludmilától. Azóta nem nősült meg.Igen, a pletykák szerint Alina Kabajevával , az olimpiai bajnokkal.Viszont hivatalosan senki sem bizonyította, hogy Kabajeva gyerekei Putyin gyerekei is. Persze az is lehet.

A kaliforniai kormányzóval kevered,szerintem.;)

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Az egyensúly megőrzése miatt, majd megy csereüdültetésre szintén ugyanannyi orosz.
Azért szépek az orosz katonák, mert exportra készülnek - a régi vicc szerint. :)

Van neki még egy lánya tudtommal valakitől. De az idősebb mint a feleségétől valók.
Igazi modern nyugatiak család nah...
Hogy is hívják ezt modernul, amikor mindenki mindenkitol és mindenkivel van? Szivárványcsalad? Vagy az nem az?
Neeeem, a szivárványcsalád az amikor van legalább egy-egy gyereked fehér, néger, latin, japán, kínai nőtől. Legalábbis a színek úgy adják ki… :D