GEgc8jpXoAAjf-q
GEg1TeKWUAAYV1D

A 261. tartalek dd katonai epuletek robbanasat keszitettek elo, amikor rpg talalat kovetkezteben
berobbanhattak a toltetek is, ket epulet osszedolt. Valoszinuleg, de a vizsgalat meg folyik

Alul jobbról a harmadik mekkora soyjak volt...

24 katona halt meg.
egész hétfőn, én ezt az esetet mondtam, ez jött előbb

Volna rá pár sékelem hogy valami ilyesmit fog mondani, mert kb. az eddig publikált veszteségadataik is ennyire hihetőek.
Továbbra sem értelek. Ez a hivatalos. Sztem egyértelmű
21 IDF soldiers were killed in action yesterday (Monday) as they continued to operate against Hamas centers of gravity in southern Gaza. Based on the information available at this stage, the troops were operating in eastern Gaza near Khan Younis. The forces were operating to remove structures and terrorist infrastructure that posed a threat to the security of Israeli communities. During the activity to remove the threat, at approximately 16:00 (IST), it appears that an RPG missile was fired by Hamas terrorists toward a tank which was securing the force. Simultaneously, there was an explosion which resulted in the collapse of 2 two-story structures while many troops were either inside or nearby. Following the explosion, commanders operating in the field, along with rescue teams that arrived at the scene, have been executing a very complex operation to evacuate the casualties and locate the injured.

IDF vs. Hamasz épületharc

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Amikor csak követ tudsz dobni, pontosan kell céloznod!:
Vicces ez, igazán vicces.
Az is vicceske lesz ugye, ha a megdobált raj testületileg úgy fogja értelmezni, hogy
a kis dobálózón robbanómellény van, vagy egy kalasnak látszó tárgy?
Ja, bocsi. Ráutaló magatartást tanúsított. Előfordul.
Na, az igazán vicceske lesz.

• Imádom
Reactions: megazez
Vicces ez, igazán vicces.
Az is vicceske lesz ugye, ha a megdobált raj testületileg úgy fogja értelmezni, hogy
a kis dobálózón robbanómellény van, vagy egy kalasnak látszó tárgy?
Ja, bocsi. Ráutaló magatartást tanúsított. Előfordul.
Na, az igazán vicceske lesz.
Na látod Szőr??? Ez a csúnya dolog, és kettősmérce ... :( akár megtehetnék, hogy ők is kővel dobálnak vissza... nem??? esetleg kenyérrel...

Na látod Szőr??? Ez a csúnya dolog, és kettősmérce ... :( akár megtehetnék, hogy ők is kővel dobálnak vissza... nem??? esetleg kenyérrel...
Katonát, rendőrt nem dobálunk.
Főleg nem egy kvázi háborús területen.
De legalábbis utána nem csodálkozunk és picsogunk.

Katonát nem dobálunk,inkább rájuk robbantjuk a házat. Az látványosabb,és jóval eredményesebb. Utána Mordechai nem csodálkozik,és nem picsog.
Nem is csodálkozik. Rájuk robbantja a háztömböt vagy hívja a légierőt.
Ez ugye Londonisztanra is igaz?
Bár arrafelé szépen el szoktak futni a derék Bobbyk
Ne nekem mondd. Én a Nov.11-i tüntikét is szétverettem volna. Bár annak sem lett volna jó üzenete
az adott nap szentségét tekintve.

• Tetszik
Reactions: hunter85