[HUN] Vadászgépek beszerzése

Néha azért gondolkzhatnátok egy picit előre, még mielőtt izomból írtok ide vmit. Pl. a Gripik hajtóműve honnan is van? Az a jó minőségű katapult ülés is honnan jön?

Nem vagyok bennfentes, de azért szerintem nem zárható ki a dolog hogy vesznek még gépet mert kell és van miből a svédeknél, de nem sikerült letárgyalni határidőre - szerintem.
Szerintem f@szra húzták a tárgyaló delegációnkat. Ahogy írtam már, nekik nincs ránk szükségük, ez egy viszonzatlan kapcsolat. Pénzt kellene virítani és felnőttként viselkedni.

• Tetszik
Reactions: Sulaco
Én meg már fejben készültem arra, hogy jön még egy század és lehet rajta csámcsogni egy jót, erre most ez?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ehh, ennyiért nem éri meg videót csinálni, valszeg akkor inkább az iráni ballisztikus rakéták fele fogok kacsintani. Hacsak ki nem derül, hogy rajtunk kívül álló okok miatt nem érkezik több Gripen (azaz elígérték az ukránoknak), de ezt erősen kétlem

Én meg már fejben készültem arra, hogy jön még egy század és lehet rajta csámcsogni egy jót, erre most ez?

Ehh, ennyiért nem éri meg videót csinálni, valszeg akkor inkább az iráni ballisztikus rakéták fele fogok kacsintani. Hacsak ki nem derül, hogy rajtunk kívül álló okok miatt nem érkezik több Gripen (azaz elígérték az ukránoknak), de ezt erősen kétlem
Én a helyedben szarra szednem ezt az üzletet és a létező összes formában meg említenem hgy ezt már 2022ben bejelentettek

Tudom veszélyes vizek ezek, de nem lehetne egy tárgyilagos kritikát, elemzést megfogalmazni a haderőfejlesztéssel kapcsolatban? Rámutatni a hiányosságokra.

Innentől ki tudja meddig semmi fejlesztésre ne számítsunk a légierő darabszámát illetően.
Csak emlékeztetőül:
Románia: 20 modernizált F-16, +29 db berendelve, F-35 érkezése lehetséges.
Szlovákia: 14 db, Gripennél fejlettebb F-16V fog érkezni
Ukrajna: a jóég tudja hány F-16-ot fognak kapni
Horvátország: 12 db Rafale-uk lesz, amik a Gripen C-vel minimum egálban vannak

A zorbán bejelentette, hogy vettünk még 40/10 db griffmadarat. Azt is mondta, hogy csórók vótunk mikor vettük a gépeket.

Szerintem itt igazából nem a+4 gépre ment ki a játék, hanem a hosszú távú alkatrész ellátásra. És ezzel meg időt nyertük. Nekem valahogy nem fülik a fogam az F-35A hoz. Nagyon max, esetleg F-35H hoz, ha letezne ilyen.

A zorbán bejelentette, hogy vettünk még 40/10 db griffmadarat. Azt is mondta, hogy csórók vótunk mikor vettük a gépeket.
És most is azok vagyunk!

Innentől ki tudja meddig semmi fejlesztésre ne számítsunk a légierő darabszámát illetően.
Csak emlékeztetőül:
Románia: 20 modernizált F-16, +29 db berendelve, F-35 érkezése lehetséges.
Szlovákia: 14 db, Gripennél fejlettebb F-16V fog érkezni
Ukrajna: a jóég tudja hány F-16-ot fognak kapni
Horvátország: 12 db Rafale-uk lesz, amik a Gripen C-vel minimum egálban vannak
Szerbia mig29+Rafale