Ne legyenek illúzióid, mindannyian azok vagyunk valamennyire.Aztán lehet hogy én vagyok retardált![]()
Ne legyenek illúzióid, mindannyian azok vagyunk valamennyire.Aztán lehet hogy én vagyok retardált![]()
Fordítva ülsz a lovon. Ezek már jóval azelőtt mentek.Igen, amióta ezek a "dekolonizációs" NGO-s szopkodások mennek. Amelyeket történetesen pont Berlinből, Párizsból, Londonból pénzelnek. Hogy mik vannak!
Na legalább nem vagyok egyedül a világbanNe legyenek illúzióid, mindannyian azok vagyunk valamennyire.
Van már erre rendes megnevezés is: "Crusaderism", azaz magyarul mondjuk "keresztesháborúizmus"a nyugati "demokratikus" országokban élők meg vannak győződve a saját morális és társadalmi felsőbbrendűségükről,![]()

Ha titkosszolgálati akció, akkor az sokféle lehet.Vajon "sima" terror támadás, vagy titkosszolgálati akció?
Ha ez utóbbi, és az ukik vannak mögötte... Kievnek annyi.
Nord-Ost az 2002 okt 24, tehát nem évfordulózik vmi "cuki, nyugatos, ellenzéki" csecsen.Vajon "sima" terror támadás, vagy titkosszolgálati akció?
Képek alapján dzsihadisták, valszeg abdul hakim féle szervezetek egyikeVajon "sima" terror támadás, vagy titkosszolgálati akció?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..