[HUN] BTR-80, BTR-80A

Ezt lefordítom magyarra: vagy az eredeti orosz optika, vagy a PSZH-k optikája...
Mindkettő mára már teljesen elavult maximum múzeumba való darab.
A PSZH optikája KM-1-volt. A KM-1M annak a modernizált változata. De hogy mennyivel jobb azt nem tudom. Biztos jobb mint a BTR eredetije, különben nem cserélték volna le.

A PSZH optikája KM-1-volt. A KM-1M annak a modernizált változata. De hogy mennyivel jobb azt nem tudom. Biztos jobb mint a BTR eredetije, különben nem cserélték volna le.
Egyébként a PSZH-k valamekkora részét szerelték fel KM-1M optikával. Ahogy a Néphadsereges gyakorlatot ismerem a parancsnoki járműveket.

IMG_7590%20kozepes%20mvj.jpg
az MVJ t és további pár tucatos átalakítást erre a variánsra (természetesen kicsit frissítve a konceptciót számos termék elérhető már azóta ami az eredetiről lemaradt vagy költségvetés miatt gyengébb képességű került bele de ma már töredék áron elérhető.) továbbra is életképesnek tartok.

tudom ezzel sem lehet lőni

IMG_7590%20kozepes%20mvj.jpg
az MVJ t és további pár tucatos átalakítást erre a variánsra (természetesen kicsit frissítve a konceptciót számos termék elérhető már azóta ami az eredetiről lemaradt vagy költségvetés miatt gyengébb képességű került bele de ma már töredék áron elérhető.) továbbra is életképesnek tartok.

tudom ezzel sem lehet lőni
Sőt van olyan példányok amiket átalakítottak már szállítóvá amit itt hiányoltunk, javasoltunk.
• a műszaki felderítő alegység ivóvíz és élelmiszer készletének szállítását

Újabb adag BTR megy Nyírtelekre

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár BTR-80 harcjárművek vasúti átcsoportosítását hajtja végre az MH Anyagellátó Raktárbázis (Nyírtelek) telephelyére és kiképzési feladatot hajt végre...

és egyéb érdekességet is látni ám a képen már a multkoriakon is látni lehetett (nem látni) csodálom hogy senkinek nem tünt fel.
(nem hiába a 2 lövész nem hazudtolja meg magát)

Én azt látom, hogy jól el vannak làtva a srácok személyi felszereléssel meg optikával aminek.nagyon örülök.
nézd meg a vasat is érdemes . (csodálkoztam is hogy a multkorinál nem tünt fel senkinek a festésre sem jött akkor reakció) tudom tudom 2 lövész semmi látnivaló nem a leghíresebb alegység... de mindig alkot (nállunk annak idején a fegyver festés és átalakítás is engedélyezett volt.)

rejteget ám 2 lövész még meglepetéseket. (na legalább a festésen legyen egy kis téma azt úgy szereti itt mindenki)