Szerintem 30 mm-es és Lynx!4. Kép az melyik jármű lövedéke?
Szerintem 30 mm-es és Lynx!4. Kép az melyik jármű lövedéke?
Tényleg minden volt. A képek alapján talán csak CG nem lőtt
Tényleg minden volt. A képek alapján talán csak CG nem lőtt![]()
Ő lehetett a Gripenek miatt is ottCG szerintem már csak azért is volt mert a közönségben láttam egy SAAB-os pólós mókust, gondolom nem véletlen volt ott.
Bobo sokat beszél benne? Csak mert akkor nem nézem meg
vedd le a hangot.Bobo sokat beszél benne? Csak mert akkor nem nézem meg![]()
Hát èn nem akarok fanyalogni, de elèg sok mellèlövès volt.
Hungarian Defence Forces anti-tank demo - Magyar Honvédség páncéltörő képesség hatásbemutató
Mit gondoltál hogy lő amikor lövésenként 2 tonna a reakcióerő és a helikpter sárkányával kell célozni?Hát èn nem akarok fanyalogni, de elèg sok mellèlövès volt.Már amit láttunk hogy hová ment.
Mit gondoltál hogy lő amikor lövésenként 2 tonna a reakcióerő és a helikpter sárkányával kell célozni?
Mi aggasztó ezen? Ezek ennyit tudnak és kész. Új korukban is ennyit tudtak.Szerintem Ocses nem (csak) a helikopterre gondolt.
Legalábbis nekem eléggé aggasztó hogy a T-72 3x lőtt mellé álló helyzetből álló célpontra, a BTR 30-asa meg úgy szórt mint az állat
És akkor kezdjük megérteni, hogy miért nincs nagy népszerűsége a tuningoljuk az orosz vasakat koncepciónak.Szerintem Ocses nem (csak) a helikopterre gondolt.
Legalábbis nekem eléggé aggasztó hogy a T-72 3x lőtt mellé álló helyzetből álló célpontra, a BTR 30-asa meg úgy szórt mint az állat
Ahogy Pista írja kb mindenre is gondoltam, aminek látszik a becsapódása.Mit gondoltál hogy lő amikor lövésenként 2 tonna a reakcióerő és a helikpter sárkányával kell célozni?
Én már amióta elek azt mondom h kurvajo agy tál lesz belőlükÉs akkor kezdjük megérteni, hogy miért nincs nagy népszerűsége a tuningoljuk az orosz vasakat koncepciónak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..