Kár, hogy Lynx nem lesz! Megnéztem volna!Egységben az erő! - Megkezdődött a Brave Warrior 2024 gyakorlat...
A Brave Warrior 2024 gyakorlat első napján raj- és szakaszszinten közösen gyakorlatoztak az MH Klapka György 1. Páncélosdandár katonái a Bakonyban.
![]()
Egységben az erő!
A Brave Warrior 2024 gyakorlat első napján raj- és szakaszszinten közösen gyakorlatoztak az MH Klapka György 1. Páncélosdandár katonái a Bakonyban.honvedelem.hu
![]()
Az ott mi a tárolóládán? Gondolom nem horgászszék
Veszprém mellett is elmentek DK-i irányba.Típust ne kérdezzétek mert így menet közben az egen elég xar felismerni ami nem ikonikus típus. És még a hangjuk is jellegtelen. Valami EC 175, vagy AW 135 forma helik lesznek szép sötétzöld színben.
Én is NH90-re tippeltem.
2 szürke? Akkor csak galambok voltak! Megint sokat ittál!Most repült el felettem 2 NATO szürke katonai szállítógép nyugatról kelet felé...4 motoros rámpás(?) nem a mi gépeink(?)
A400Mnek tűntek...elég alacsonyan húztak át...

Két német A400M szállt fel Pápáról, azokat láthattadMost repült el felettem 2 NATO szürke katonai szállítógép nyugatról kelet felé...4 motoros rámpás(?) nem a mi gépeink(?)
A körletben nálunk is volt az "öregeknek",Miért gondolod, hogy nem az?
Két német A400 tekereg arra, Pápáról szálltak fel.Most repült el felettem 2 NATO szürke katonai szállítógép nyugatról kelet felé...4 motoros rámpás(?) nem a mi gépeink(?)
Most repültek vissza...nyugatnak... Pilisvörösvár felett, Piliscsaba felé, kb.500-800 méteren.Két német A400 tekereg arra, Pápáról szálltak fel.
Pápán van nagy repülős és helikopteres gyakorlat.Újabb 2, ezek úgy 200m-el eltertek az első két csoport iranyatol. Valami hátsó rámpas koverebb típus mint az elozok, NH-90? Szép lassan repulnek
Azok Hollandok két C130.Most repültek vissza...nyugatnak... Pilisvörösvár felett, Piliscsaba felé, kb.500-800 méteren.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..