[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

"Robert Fico szlovák miniszterelnökről, amint az autójához viszik, miután egy merényletben többször is meglőtték. A támadót letartóztatták."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
"Yeah, there's going to be a war"
Szakítunk az eszkalációba ezerrel. Lengyelt letudták a választással, román az betolható Moldávia ígéretével (meg ha más nincs a tiszáig mindennel...), most még mi jövünk így vagy úgy... nem maradt egy év sem, az orosz túl gyorsan halad.

Most has és mellkast olvastam. Az sem sokkal jobb.
Elkezdődött a liberálfasiszta amerikai magánpénz háttérhatalom utolsó harca egy fekete lovagos döntetlenért ...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nagy volt a kavarodás. A testőrök közül többnek fogalma se volt mi a francot kell csinálni. Mentő sehol ilyenkor?
Igen, az eü biztosítás hiánya feltűnő. Egy ilyen szintű kitelepülésen kell legyen. Csak útvonaltervet lehet nélküle, megfelelő eü menekítési helyek ismeretében anélkül tervezni.

Cikk szerint hasba és mellkasba kapta. Ahogy viszik azon látszik, hogy nagyon görnyed, húzza felfelé a lábát, komolyan fájhat neki. Akit fejbelőnek az nem tesz így.
Majd ráfogják a csávóra aki lőtt, hogy a korrupció ellen lépett fel, mert Fico egy maffiózó (hányszor hallottam szloTákiai magyar rokonoktól, OMFG!), aztán ki ne derüljön, hogy SorosUSACIABudanov áll a merénylő mögött, ugye ...

Nem számítottak erre a szlovákok. Szerintem Orbánt jobban védik, ezért Fico kapta a fekete gombot. Ez Orbánnak is világos üzenet.
Nálunk azért hálistennek a 90-es évek óta nem dívik ez az utcán lövöldözés. Szlovákoknál pár éve gyilkolták meg azt az újságírót és a feleségét pl a házuk előtt.. :(