[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

• Tetszik
Reactions: jani22 and tindalos
Meglőtték Fico szlovák miniszterelnököt – írja a média

Szerdán meglőtték Robert Fico szlovák miniszterelnököt – írja a Denník N. Elmondása szerint Handlován, a kulturális központ előtt történt az eset. A miniszterelnököt kórházba szállítják.
Testőrök meg… Csajoztak? Fagyiztak? Pont pislogtak?

Nem számítottak erre a szlovákok. Szerintem Orbánt jobban védik, ezért Fico kapta a fekete gombot. Ez Orbánnak is világos üzenet.
Na ezért kellett megcsinálni Hajdú vezetésével a TEK-et. Rajtuk a világ szeme. Hajdúról én eddig csak jót hallottam/tudok mondani. Vérbeli profi, és maximalista az ember.

Szerintem szükség lesz rá :(.

Na ezért kellett megcsinálni Hajdú vezetésével a TEK-et. Rajtuk a világ szeme. Hajdúról én eddig csak jót hallottam/tudok mondani. Vérbeli profi, és maximalista az ember.

A TEK-nek bőven vannak strukturális, anyagi és ebből adódóan szakmai problémái is. Legalábbis pár éve voltak.

• Hűha
Reactions: endre

érdemes interjúkat nézni faszival , elég jók , amúgy jah mehet szlovákiába egy kontinges Tek rendbe rakni a felső szomszédot :cool:

Beraktam a sporthírek közé amit legutóbb csináltak. Tanulságos.

Ficot szarul védték. Az egyik az ajtót se nyitotta ki csak késve. Ráadásul nem is tudom, hogy a pápán kívül kiemelt biztonsági kockázatú személy valaha is Pozsonyba látogatott volna. Nálunk meg kínai elnök legutóbb, ruszki elnök sokszor, USA elnök, pápa többször, Erdogan, stb.

Innentől viszont Présember kijelentését is kéretik megfelelő helyen kezelni!

Nem tudom ki volt az elkövető, de remélem egy háborúpárti antifa-volt Soros szervezetes ex-CIA ügynök volt, minimum, hogy nagyot szóljon! De ha csak egy sima ökör, az is jó, csak álljon kapcsolatban lehetőleg minden háborúpárti erővel, hogy ha Fico véletlenül meghalna, ez legyen számukra az utolsó szög a koporsójukban.

Nagyon ráférne erre az Európára egy kicsivel több józanság, mert a kukába tartunk éppen, ha ez így folytatódik. :(

És miben nyilvánul meg, hogy Fico leépítette a demokráciát ? o_O :eek:

Bakker, ott volt a hírekben, hogy épp a közszolgálati tévé közszolgálatiságát akarja felszámolni, és amiatt tüntettek volna - amit most a merénylet miatt lemondtak. Csak egy példa.

abba hogy nem azt csinálja amit a nem rá szavazó emberek szertnének !

Nem, azt szeretné, hogy már ne a szavazók döntsenek róla.

Hajdúról én eddig csak jót hallottam/tudok mondani.

A legfontosabb dologban alkalmatlan.

GNoEKVIXIAAnMVN

59 lesz az.

Ilyen vélemények is vannak:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.