[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

...a régi cikkel amit linkeltél pont, hogy nem igazol semmit abból, amit olyan lazán irtál. Erre mutattam csak rá. Semmit sem tudunk arról mi folyik ott, ha egyáltalán...
Januári hír:

Olaf Scholz kancellár ma a Fico szlovák miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Németország ki szeretné bővíteni a megsérült ukrán katonai felszerelések német javítási központját Szlovákiában.

Scholz azt is kijelentette, hogy a szlovák miniszterelnök általában támogatja a Nagymihály melletti csomópontot. A KMW többek között a MARS II, a PzH 2000 és a Gepard SPAAG-okat javítja ott – ez „jól megy”.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az az ember sem lesz már ugyanaz...egy ilyen traumát átélni és túlélni biztos durva nyomot hagy a pszichében. Még az sem biztos, hogy visszatér a politikába.
Szerintem visszater, mártír lett és ezért megnyer bármilyen választást a következő 5-6 évben, ezt tudják a pártban is és nem hagyják elveszni ezt az előnyt, úgyhogy meggyőzik majd.

Napi Fico állapot jelentés a Besztercebányai kórháztól (az alsó részen angolul)

• Tetszik
Reactions: gergo55 and Venom85
"„A terrortámadás ügyében a nyomozás folyamatban van. Ezzel kapcsolatban figyelemre méltó, hogy az Egyesült Államok és európai szövetségesei kitartóan erőltetni próbálják a magányos elkövető verzióját, aki elégedetlen volt a demokrácia hanyatló szintjével Szlovákiában” – olvasható a közleményben.

Az SZVR leszögezte: az amerikai kormányzati szervek igyekeznek bekapcsolódni a nyomozásba, hogy azt „helyes irányba” tereljék."

Today, Minister of Defense Władysław Kosiniak-Kamysz signed a contract to provide the Polish Army with the Barbara radio aerostat system, which is to be part of the radar surveillance network guarding our border. The contract covers four balloons for an amount of approximately USD 960 million...

Háátöö...
Ezeket már megint brutálisan megfejték! 1Mrd USD 4 lufiért? :p :eek:
Továbbra is tart a választási győzelemért való törlesztés...

Sokkal egyszerűbb.
Az ügyvéd elkezdte kioktatni mivel enyhítheti az ítéletet. Elvégre ha 25 év helyett tízet kap, akkor kétharmadolással 5 év után kint lesz, hisz lehet akár 1,5 év a jogerős ítéletig, ami alatt bent van.

A magyar büntetőgyakorlat már több száz ilyen példát mutat. Arrafelé nem tudom mi a helyzet, Felvidékiek mondjátok el!

Sokkal egyszerűbb.
Az ügyvéd elkezdte kioktatni mivel enyhítheti az ítéletet. Elvégre ha 25 év helyett tízet kap, akkor kétharmadolással 5 év után kint lesz, hisz lehet akár 1,5 év a jogerős ítéletig, ami alatt bent van.

A magyar büntetőgyakorlat már több száz ilyen példát mutat. Arrafelé nem tudom mi a helyzet, Felvidékiek mondjátok el!
Nem tudom itt @sixtuson kívül volt-e már valaki hosszabb vagy rövidebb ideig bekaszlizva, de nem a legvidámabb élethelyzet. Gondolom pár nap rács után beesett az eső neki és rájött, hogy valahogy csak meg kellene úsznia és nem élete végéig bent rohadni.

Nem tudom itt @sixtuson kívül volt-e már valaki hosszabb vagy rövidebb ideig bekaszlizva, de nem a legvidámabb élethelyzet. Gondolom pár nap rács után beesett az eső neki és rájött, hogy valahogy csak meg kellene úsznia és nem élete végéig bent rohadni.