[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hol dolgozol?
- Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár 1. Gránátos Zászlóalj
Nekem ez fura...

Az még inkább hogy az ÖBB kocsijait használják.

"Az egy darab többcélú teres BDbh típusú személy- és a 10 darab pőrekocsiból álló szerelvényt a Rail Cargo Hungaria (RCH) 2008-ban gyártott, az Akiem-től bérelt, 109-es pályaszámú dízel Traxx mozdonya vontatta."

Nekem rendesen furcsa mindent szakszerűen elolvasni a szerelvényről, mint ha csak üresen menne... :rolleyes: :)

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Szerintem aki ért hozzá, az a videóból ezeket amúgy is látja. Én nem értek hozzá, ezért csak annyit látok, hogy 7 db Lynx és 3 db BTR van a szerelvényen. :)
Persze, nem is arra gondoltam, hanem MI minden egyes kóbor képen a haditechnikai eszközöket faljuk, még ha csak egy cső lóg ki a bokorból akkor is. MÁS meg él hal pl. a motorvonatokért és közben azt sem tudja, hogy mi - számunkra micsoda csemege- van pl. a pőrekocsin. :)

Katonavonat_taborfalva_postavagany_traxx_dizelmozdony.jpg

Nekem az tűnt fel, hogy 1 kézzel vezette az egyiket a vezető (szóval legalább annyira megerőltető lehet, mint egy személyautót vezetni).
Igen, sőt ha jól emlékszem az egyik felvételen elég rendesen ki is hajolt egy vezető (felállt?!) a búvójából menet közben...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby