Nekem az újdonság erejével hat ez a topik, lett is olvasnivalóm
Amikor letelt a mandátumom, azután még egy hétig kilincseltem, hogy kerülhetnék be állandóra, nem jött össze, csak rosszabbnál rosszabb válaszokat kaptam, hogy közkatonákat keresnek, nem altiszteket, meg tiszteket, meg sajnos nem tudnak átképezni más beosztásra sem, mint pl. lövésznek, mondom, elég a hülyeségből, a fasznak kell az ilyen, pluszba még egy napot kevergett bennem a düh, a keserűség, és variációi, és azután megbékéltem, hogy így jártam, vége.
Én az ilyenek után őszintén már a legkisebb mértékben nem kívánkozok vissza, csak azért kiírtam magamból szakmai fórumon, amit lehetett.
A státuszom az úgy néz ki, hogy papíron állományban vagyok, csak inaktív / passzív státuszban, nem terveznek behívni, elutalják az évi egyszeri fizut, oszt csá. Keresetkiegészítésnek nem rossz, csak elébe lehetett volna menni a dolgoknak, és mennyi értetlenkedést / hadakozást spórolhattam volna meg.
Meg a rendfokozatok osztogatását nem értem, hogy Mi alapján megy ez, miért sajnálják tőlem a hadnagyi / főhadnagyi rendfokozatot ?
Vagy a 20 éves nullkilométeres kisgyereknél is láttam már nem is tudom hogyan kiosztott főtörzs rendfokozatot.