[BIZTPOL] Irán

Teheráni dzsúzok.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
Irán szólt az ENSZnek...

Irán szólt az ENSZnek...
Ha jól értem akkor az ENSZ áldását adta Iránnak egy Izrael elleni támadásra?

A Hanije gyilkosság háttere, állítólag

• Tetszik
Reactions: fishbed
Valakit fülöncsíptek...

Nehézberendezések és rakéták tömeges szállítása Oroszországból Iránba – újabb teherszállító repülőgép érkezett Teheránba.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Putyin Iszkander ballisztikus rakétákat szállított Teheránba.

És Oroszország Iránnak nyújtott segítsége nem korlátozódik a lőszerre – ismeretes, hogy Iránban több helyen is telepítettek orosz nagy hatótávolságú, „Murmanszk-BN” EW-komplexumokat.

A gonosz tengelye masszívan és gyorsan támogatja egymást.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ne bántsd a Palkót,Ő egy csehül beszélő magyar :D
Én azért örülök, hogy a revíziót nélkülöző külpolitikánk mellett is ilyen szorongás van a tolvajokban. :D Remélem, hogy minden napjukat ezzel töltik, amíg egy nap tényleg feltűnünk az elrabolt földünkön és akkor szépen a kezükbe adjuk a benes-dekrétumok fordított változatát, aztán lehet menni Isten hírével.

Irán az ország középső, nyugati és északnyugati részére NOTAM-ot, azaz a repülőgépeket útvonaluk megváltoztatására figyelmeztető közleményt adott ki

GUReIFYW4AAFnNG

és közben mindennap megmozgatják a technikát meg a mindentlátó szemeket, a légi forgalmat majd napi rendszerességgel NOTAM-ozzák, de csak az íze miatt Szergej meg csak annyit kért, hogy ne kapkodjátok el. Mi addig szöszmötölünk egy kicsit. most éppen ha minden igaz egy ÉK szalvóval rémiszgették KIJEV alázatos vazallusait.

• Tetszik
Reactions: fishbed