Nemtom most mi a bajod. Nem egy civil füstölt el, hanem
The military says the operative was identified by troops of the 869th Combat Intelligence Collection Unit entering the weapons depot, and a short while later, an airstrike was carried out.
Körülbelül annyit ér egy ilyen felvétel,hogy semennyit. Mossad által publikálva.

Körülbelül annyit ér egy ilyen felvétel,hogy semennyit. Mossad által publikálva.
49e676262d7097eefa7ef2d6c6827941.gif

Uraim, ma estére tegyétek le a lantot!
Ha a Hezbollah támadni akar (vagy Irán), akkor támadni fog. Izrael pedig reagálni fog.
Ha Izrael ezek után behatol Libanonba, akkor ott nem sétagalopp lesz. Nagyon nem.
Számomra még az is kérdéses, hogy az amerikai és nemzetközi erők Izrael védelmében vannak ott, vagy azért, nehogy valaki túltolja! Igen, Izrael!
Jó éjt mindegy kinek, reggel ébredünk, ha ébredünk!

Csupán az ország GDP-je 400 milliárd dollár körül van, segélyek nélkül. Nem omlanának össze. Az egy főre jutó GDP,37.000 USD.
Összehasonlításképp, az őket szintén "szívesen elpusztítaná" kategóriás Szíria, egy főre jutó GDP tekintetében, kb., 3.000 USD teljesítményt tud felmutatni, nagyjából.
Mennyire lenne náluk is a GDP ha egy terrorszervezetet az amerikaiak felfegyvereznének és rájuk engednék ahogy tették azt Szíriával és az menne 10+ éve? 2000? 1000 dollár?
Most egy szaros Hamas mikor kezdett rakétázni kifogytak mindenből és visítottak, hogy menjen az amerikai segíííííly. Meg az ország munkaképes lakosságának jelentős részét be kellett hívják. Az a GDP-t szerinted nem bántja? Mondjuk annyira, nem ha megy a segíííly és kifizetik nekik az USA-ból meg az EU-ból.

Mennyire lenne náluk is a GDP ha egy terrorszervezetet az amerikaiak felfegyvereznének és rájuk engednék ahogy tették azt Szíriával és az menne 10+ éve? 2000? 1000 dollár?
Nem. Itt Irán engedett Izraelre egy terrorszervezetet.
Most egy szaros Hamas mikor kezdett rakétázni kifogytak mindenből és visítottak, hogy menjen az amerikai segíííííly.
Tudom ez Neked fura, mert a ruszki módi nem ilyen. De kicsit is normális helyeken időben gondoskodnak
a fogyóeszközök pótlásáról.

Szóval Irán és az USA lehetőségei ugyanakkorák szerinted. Nincs több kérdésem, az értelmi szintedet be is mutattad ezzel.
Tudom ez Neked fura, mert a ruszki módi nem ilyen. De kicsit is normális helyeken időben gondoskodnak
Mindig is tudtam, hogy Izrael nem egy normális lehy, de kösz, hogy a fórumon a fő felszopójukként ez te is megerősítetted, mert pár nap alatt kifogytak mindenből és kellett menjen a segíííííly egyből, mert hanem kövekkel és botokkal mennének civil öltni meg Libanonba.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én ignora tettem már rég az orosz ukrán háború több fő kommentelőjét, itt is azt fogom tenni. Nem kell értelmetlenül vitatkozni olyanokkal, aki csak egyik fél propagandáját olvassák. Felesleges vitatkozni.

De kicsit is normális helyeken időben gondoskodnak

Dehogy gondoskodnak. Lásd NATO haderők Európában hogy állnak nehéz fegyverzettel. Bármelyik ország. Miközben Európa az oroszokat elengedte az ukránokért. Ahelyett hogy szorosabbra fűzte volna a politikai és gazdasági kapcsolatokat. Hiba volt. USA, Kína, röhög a markába.

Dehogy gondoskodnak. Lásd NATO haderők Európában hogy állnak nehéz fegyverzettel. Bármelyik ország. Miközben Európa az oroszokat elengedte az ukránokért. Ahelyett hogy szorosabbra fűzte volna a politikai és gazdasági kapcsolatokat. Hiba volt. USA, Kína, röhög a markába.
Mert mikor is volt Európában háború, ami miatt óriási seregek kellenének?A Délszláv háborúk? Az is csaka Balkánon dúlt sehol máshol. A HH indokolt még nagy seregeket és annyi.

Milyen cuki, ahogy fut. Pedig annyira fölösleges :(
Ráadásul spórolni kell egyesek szerint a robbanóanyaggal is, mert csak az US kegyei miatt van akármi is.
Biztos ez nem jutott el a kilövést lebonyolító egységhez :D
Te beteg vagy baszki.....